RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13814  Szerző: LuciFerko

most a viccet félretéve kíváncsi vagyok ha itt bekapcsolnék 1kW-al akkor hány óra alatt teremne itt a "meseautó"
 #13802  Szerző: Zoey

Nem úgy tűnik, mintha meg akarnának szűnni, mert pl. holnaptól lesznek változások, és ezeket általában nem egy-két napos időre szokták meghozni... Vagy ki tudja...
Pontosabban a műsorok maradnak, csak műsorvezető-cserék lesznek, és a kív.műsor csak 8-ig fog tartani. Ezek jelentenek vmit? ;)
 #13794  Szerző: Galaxy

mindenféle aljas dolog távol álljon tőlem, de egy, a kábelba belevert szög által okozott rövidzár semmi perc alatt arra készteti a jelzőfüstöt, hogy felszálljon az adó belsejéből, és lám, a goldfm-et felváltja a WhiteNoise FM...
 #13788  Szerző: tomazo

ma gondolkoztam hogy hova menjek ebédelni... és bekapcsoltam a radiót hogy szól-e még.... na akkor oda nem :)
ha elhallgatna, akkor sokkal több helyre be tudnék ülni nyugodtan. tehát az éttermeknek okoztak kárt :D
 #13778  Szerző: NagyBela

LuciFerko!

Semmit. Nem nagyon lehet már ebben az országban a klasszikus értelemben vett rádiós piacról beszélni........
Inkább a hallgatókban tettek kárt, mert azért van olyan ember aki szerette a Goldot.

#13770  Szerző: LuciFerko

csak halkan kérdezem, hogy vajon mekkora kárt okoztak eddig a rádiós piacnak?
 #13769  Szerző: NagyBela

Mikor számolhatunk vissza? :party: :shoot:
 #13765  Szerző: LAZLOW

Mi lesz így veled médiahálózat!?

Azért annak idején az ős Sunshine-nal nem gatyáztak ennyit, lefoglalták az adóberendezést és nem volt tovább, hiába akartak (az akkori új) tulajdonosok, hogy rendezik a 30 millát....

Állítólag hétfőn döntöttek az NHH-nál. Ahhoz képest még most is szól Nyíregyházán. Remélem ma már megtörténik mindaz, amire már hónapok óta várunk....
Az lenne a legjobb, ha (mint az amerikai filmekben) a bíróság gyorsba engedélyt adna, szépen lefoglalnák az adót, stúdióberendezéseket meg minden ingóságot aztán most tessenek kalózkodni!
 #13764  Szerző: nyikolaj

De az még soká lesz! :shoot:
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 222