szerintem az angol nyelvű hírek igen jó. többször kéne egy nap.
rengeteg külföldi, magyarul nem, vagy alig tudó él itt.
rengeteg külföldi, magyarul nem, vagy alig tudó él itt.
comet írta:Alakul igen. Mondjuk engem zavar,hogy a bal alsó sarokban a városok és hőmérsékletek nem férnek bele a képernyőbe.Van egy képcsöves kistévénk, azon nem férnek bele, de az LCD-n beleférnek. Hogy is van ez?
Pasa írta:Szerintem meg alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt.a magazinok valóban jók, főleg a turisztikai, azon csak ámultam. igaz, külső cég gyártja.![]()
Már csak annyi a baki, mint a többi tévében, és műsorok is vannak. Kezd hasonlítani az eddigi egyetlen hazai hírtévére (Hír TV), és reménykedek, hogy az onnan menekülők egy része majd itt landol.
Pasa írta:Szerintem meg alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt.a magazinok valóban jók, főleg a turisztikai, azon csak ámultam. igaz, külső cég gyártja.![]()
Már csak annyi a baki, mint a többi tévében, és műsorok is vannak. Kezd hasonlítani az eddigi egyetlen hazai hírtévére (Hír TV), és reménykedek, hogy az onnan menekülők egy része majd itt landol.
Pasa írta:Szerintem meg alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt.Hát azért szerintem még mindig az egészséges fölött van, tegnap is volt egy hasonló összeomlás, mint az első napon. Úgy látszik, nem tanulnak, és még mindig nincs B terv..![]()