RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#138691  Szerző: markfelt

azt mondta a műsorvezető, hogy "kösszencs"...
 #138651  Szerző: adam1400

ki helyett vették fel izát?
 #138317  Szerző: szabogabor10

Kovi, az írásaidból az jön le, hogy magasról szarnak az egész Alisca frekicsomagra. ~1 éve, mikor még rendszeresen jártam a vételkörzetben, én is rengeteg bakit vettem észre, és úgy néz ki, nem sokat változott azóta a dolog...
Mi sem bizonyítja jobban a hozzáállásukat, hogy a 107,5-nél alig pár hónapja sikerült átírniuk a Rádió 1 PS-t Ozone FM-re...
 #138314  Szerző: Kovi02

Ami tegnap lement a 106,5 -ön,ugyanaz ment le ma a 94,3-on. Ugyanazok a megszólalások,ugyanazok a zenékkel. :(
 #138297  Szerző: djlacee

jimmer írta:arra még nem gondoltál, hogy mondjuk nekik írsz ez ügyben? attól, hogy minden héten leírom ide, hogy "ezen a héten sem nyertem" a lottón, attól még nem fogok nyerni.. ahhoz venni kell szelvényt, kitölteni, feladni a szelvényt..
Lehet, de mintha régebben lett volna itt is illetékes, több is
 #138296  Szerző: jimmer

arra még nem gondoltál, hogy mondjuk nekik írsz ez ügyben? attól, hogy minden héten leírom ide, hogy "ezen a héten sem nyertem" a lottón, attól még nem fogok nyerni.. ahhoz venni kell szelvényt, kitölteni, feladni a szelvényt..
 #138294  Szerző: Kovi02

A 94,3-on megint egy üres hírblokk. :(
 #138255  Szerző: Kovi02

A 94,3 ma reggel nagyon csúnyán be volt akadva,2 másodperc ismétlődött sokáig. :shock:
 #138206  Szerző: Ivoa

Szombaton a 106,5 nem szólt, a 91,1-en meg nem volt RDS. Egyedül a 107,5-tel volt minden rendben. Így le van az Alisca-vonal s.arva? Akkor meg minek van?

(u.i.: szerintem ha lakat került volna erre a négyre, akkor sem lett volna semmi, legalább a Fortuna, az Antritt és a Bajai Rádió/Gong kapna némi levegőt.)
 #138203  Szerző: LuciFerko

kJoe írta:pedig ez a hozzászólás nem is olyan régen jelent meg:
"Még mindig ez szerintem Magyarország egyik legjobban összerakott rádiója."
Lehet hogy az automatizmusokra (emberi beavatkozás nélkül) kell ezt érteni, de azért néha nem árt, ha van valaki a közelben.
Bizonyára maradi vagyok, de a rádiózás nekem arról szól, hogy valaki ott ül, élőben beszél, tartja fenn az interkaciót a hallgatókkal, és válogatja össze a zenéket.
Persze lehet ezt ma már távolról is csinálni, de igazából tartalom sem kell a zenéken kívül, és az eredmény: olcsó fenntartású, személyzet nélküli robotrádió. :sick: majd az algoritmus összerakja a zene-szignál-zene-szignál végtelen áradatát... ez rendkívül lehangoló
A rádió 1 fejlesztette ki és terjesztette el országosan is ezt a fajta hozzáállást, ma már ezt csinálja több hálózat is. Úgy tűnik erre igény van sajnos... :cry:
A format és a programming össze van rakva. A technikát hagyjuk. :(
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 108