admin írta:csak feltételeztem, bocsIvoa írta:Ozone FM + valamelyik Habony-médium.ne terjesszünk és adjunk elő tényként minden alapot nélkülöző, légből kapott feltételezéseket. köszönöm.
admin írta:csak feltételeztem, bocsIvoa írta:Ozone FM + valamelyik Habony-médium.ne terjesszünk és adjunk elő tényként minden alapot nélkülöző, légből kapott feltételezéseket. köszönöm.
Ivoa írta:10. 154/2015. Felkérés a Budapest 95,8 MHz rádiós médiaszolgáltatásiNa végre, történik valami. Függetlenül a politikától már nagyon szerettem volna, hogy a "parlagon heverő" öt fővárosi frekvencián legyen adás. Ebből kettőn lesz, és mivel már van itt Mária, MKR, Lánchíd, talán zenei adók indulhatnak. Jó lenne újra egy oldies zenei adó...
lehetőség frekvenciatervének kidolgozására
11. 155/2015. Felkérés a Budapest 96,4 MHz rádiós médiaszolgáltatási
lehetőség frekvenciatervének kidolgozására
Ivoa írta:Ozone FM + valamelyik Habony-médium.ne terjesszünk és adjunk elő tényként minden alapot nélkülöző, légből kapott feltételezéseket. köszönöm.
hd írta:Ilyenek voltak az arányok két éve:Egyébként ezek közül szerintem az Europa 2 és a Jemne a legjobban szerkesztettek. (már amennyire nekem bejönnek, ha a határ mentén megyek + ha Bp-en bejön - főleg a Jemne 87,7)
(SME)
Azóta nem változott jelentősen a helyzet.
LuciFerko írta:Ezt én is megerősítem. Pár éve sokat hallgattam a szlovákokat és a Funradión szinte minden második szám szlovák volt.Csongii írta:A kinti hírre gondoltam reagálnék, de nem tudom hol.A 25% az vállalható szerintem, amúgy az ottani rádiókon eddig is rendszeresen mentek hazai zenék.
Szóval a Szlovák szomszédok is van egy olyan érzésem, hogy baromira fognak örülni az ottani minimális hazai felvétel kötelező játszási aránynak, mint az itthoni rádiók a hazai szabályozásnak.
Valószínűsítem, hogy ott is ugyanennyi rengeteg jobbnál jobb zene van, amit lejátszhatnak.