RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#138583  Szerző: Glenn

djlacee írta:
Pasa írta:Kora délutáni órákban többször megfigyeltem, hogy a reklámblokk alatt is ott marad a jobb felső sarokban a TV2 logó. Ez vajon miért van így? :O
Már jópár hete, szerintem logikus amúgy
Úgy tudtam, ez nálunk tiltott, de külföldön nem. Olaszoknál és szerbeknél tapasztaltam egyébként ezt régebben.
 #138576  Szerző: djlacee

Pasa írta:Kora délutáni órákban többször megfigyeltem, hogy a reklámblokk alatt is ott marad a jobb felső sarokban a TV2 logó. Ez vajon miért van így? :O
Már jópár hete, szerintem logikus amúgy
 #138571  Szerző: Glenn

Kora délutáni órákban többször megfigyeltem, hogy a reklámblokk alatt is ott marad a jobb felső sarokban a TV2 logó. Ez vajon miért van így? :O
 #138501  Szerző: egon2

mlaszlo írta:
Pasa írta:
mlaszlo írta:És az M3? Fizetős csatorna, ami már messze nem azt adja, amit ígértek és ezen is elég sok reklám van.
Hát ez sajnos kakukktojás. Már gyenge a tartalom is és valóban egy fillért sem illene kérniük érte.
Pedig kérnek érte és gyakorlatilag az utóbbi időben archív tartalom már alig van rajta.
Ezek után ha az MTVA pénzt kér egy ilyen csatornáért, akkor nem szólhatunk ha a kereskedelmik is pénzt kérnének. Mellesleg a TV2 és az RTL azért akart pénzt kérni a kábelesektől, mert ugye a két csatornát a szolgáltatók a legtöbb esetben nem a legkisebb csomagba, hanem az alapba tették bele. Így hasznuk származott, mert a két nézett csatorna miatt a többség megrendelte az alap csomagot, vagyis a szolgáltatók kihasználták a két csatorna magas nézettségét, hogy eladják a csomagjukat. Ugyanakkor ezért a két csatorna viszont semmit nem kapott.
Kicsit OFF ez a téma,szerintem továbbra is van archív tartalom az M3 retro csatornán,bár este inkább régi ,a Magyar Televízióban a 80as,90es években már futott sorozatokat adnak.
A Szomszédokat már ötödször adják kb 10 év alatt.
 #138500  Szerző: Roger

Hát nem tom, az egésznek meg volt a maga hangulata a viasaton...az 1-2 jó volt, nem tudom hogy a készítőgárda ugyan az -e...de hagyni kellett volna hogy úgy csinálják a munkájukat ahogy korábban, nekem az az érzésem hogy túlságosan belepoffff...és ez lett belőle. bukta
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 203