RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#138645  Szerző: kondalyuk

Az M1 logója inkább sötét rózsaszín volt, mint piros, szerintem. Nem értem miért nem színezték át lilára a logót is, mint az egész arculatot. Most teljesen elüt a többitől, és a timelapse videókat is kiszedték a műsorok közül, ami legalább jó volt...

Lehet hülyeség, amit gondolok, de ha az M4-hez majd leforgatják a csatornaazonosítókat, talán az M1-hez is forgatnak, és csak átmeneti ez a rossz fehér logó.

Az M5 és M6 logójára én is kíváncsi vagyok, hogyan zsúfolnak 5 meg 6 vonalat a karikába :D no meg a színükre is, bár még sokat nem használtak.
 #138630  Szerző: bd95

Wolfman írta:Íme a hivatalos M4 Sport-logó
Epekedve várom az M6 logóját :D
Btw az m1 logója akkor végülis fehér lett? Ha már az m4 lett a piros. Én azt hittem csak egyszerűen fehérben használják a logót.
 #138609  Szerző: bd95

Újult egyet a hirado.hu, fölvette az M1 arculatát. Legalább valami mai kinézete lett, parralaxostul, mindenestül.
 #138579  Szerző: bd95

Wolfman írta:
admin írta:lecserélték az identeket, most már passzol a csatornaarculat a hírműsorok arculatához. szép lett.
a logo sajnos még elüt.
Már egy ideje nem.
Most már az összes többitől üt el
 #138566  Szerző: Wolfman

admin írta:lecserélték az identeket, most már passzol a csatornaarculat a hírműsorok arculatához. szép lett.
a logo sajnos még elüt.
Már egy ideje nem.
 #138509  Szerző: Glenn

Például 1982-ben az MTV 25 éves évfordulóján ment az "Egész nyáron szilveszter" című sorozat, ha jól emlékszem, szombat esténként. Megismételték az addigi - megmaradt - komplett szilveszteri műsorokat. Na, én ilyesmit szeretnék látni az M3-on.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 237