RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#138697  Szerző: markfelt

a balatoni régió (fonyódi+siófoki frekvenciával) télen is alles zusammen legalább 150-200.000 ember, debrecen méretű. más kérdés, hogy gazdaságilag jóval gyengébb, de a nyári plusz elérés megdobja. én sem tartom rossz ötletnek, bár egyrészt a keleti medencében, füreden és siófokon most is van music fm, másrészt a part fm most állítólag ugyanilyen dodzsemrádió lesz péntektől, túl sok van már ebből, megfájdul az ember feje! harmadrészt meg ugye gecizett a tulaj jóbarátja, ez kicsit megkavarta a dolgokat, de azért álmodozni persze lehet.
 #138693  Szerző: Glenn

asr27 írta:Nem ártana egy balatoni freki, biztos vagyok benne, hogy jelentős hallgatottsága lenne a Balatonnál is.
Nyáron biztos. Na de mi lenne a további kilenc hónapban?
Szerintem ha már országos nem lehet, egy nagyobb városokban létesített adókkal kivitelezett hálózat lenne az igazi megoldás. Persze ebben lehetne pl. a földvári 88,2 is, ami a legjobb lefedettségű balatoni freki volt (15 éve).
 #138504  Szerző: Ivoa

egon2 írta:
djlacee írta:Kép
o-ó
Vajon mért kér részlet fizetést?
Ilyet már csináltak 2013-ban és 2014-ben is, hogy ne kelljen egyszerre annyit kifizetni. Akkor éppen megadták nekik, mert még nem volt éles az Orbán-Simicska háború ("érdekes" módon még ma, adás előtt is ismételték az Önindító mórahalmi kormányablakos kifigurázását).

Idén már ilyesmi nem lesz. De Simicska nem fogja ezt a hídfőállást feladni.
 #138503  Szerző: egon2

djlacee írta:Kép
o-ó
Vajon mért kér részlet fizetést?
 #138497  Szerző: djlacee

Kép
o-ó
 #137998  Szerző: mlaszlo

szabogabor10 írta:Ez a magyar számok címeinek angolosan való kiejtése csak szerintem f@szság? Mert engem nagyon zavar.
Szerintem maga az egész címbemondás teljesen fölösleges.
 #137997  Szerző: djlacee

szabogabor10 írta:Ez a magyar számok címeinek angolosan való kiejtése csak szerintem f@szság? Mert engem nagyon zavar.
Szerintem király :yes:
 #137996  Szerző: szabogabor10

Ez a magyar számok címeinek angolosan való kiejtése csak szerintem f@szság? Mert engem nagyon zavar.
 #137739  Szerző: Wolfman

admin írta:http://www.538.nl/live/index.php
TV-s feedet ezelőtt a luxemburgi RTL Radionál láttam, meg a Hitradio Ö3-nál, ezeken kívül még a Deejay TV-ről hallottam még.
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 565