RADIOSITE Fórum

• MinDig TV

#138762  Szerző: djlacee

comet írta:Szép napot! Valamit nem értek. A csatornák száma függ attól,hogy melyik adóra állítunk? Nálam pl.a gerecsei adóról nem jön minden csati.
Hát bizonyos MUX-ok más-más teljesítménnyel mennek, illetve valamelyik nem is sugároz minden telephelyről
 #138760  Szerző: comet

Szép napot! Valamit nem értek. A csatornák száma függ attól,hogy melyik adóra állítunk? Nálam pl.a gerecsei adóról nem jön minden csati.
 #138712  Szerző: djlacee

Állítólag beszivárgott a csatornalistába a PAX TV is, netboard-on már megy a WTF-ezés...
Szerintem amúgy direkt hagyják ki a két legértelmesebb közösségi TV-t, a P+t és a FIX TV -t mindenhonnan, nehogy véletlenül is bárkit érdeklő tematika legyen
 #138643  Szerző: LuciFerko

comet írta:Szép napot! A gerecsei adó teljesítménye valóban ilyen változó? Nagyon gyenge a jelerősség 0-6% a minőség úgyszintén. Viszont néha felugrik 40-50% -ra. Eredetileg 40-46% volt a jelerősség , a minőség pedig állandó 100%. Nálam lehet a hiba vagy ennyire ingadozó? Még nem vagyok előfizető de ha így működik akkor nagyon meggondolandó. :(
nálam fehérváron kb állandó a jelszintja, néha szoktam scannelni egyet. De nekem Kabhegyről jön a cucc. :)
 #138642  Szerző: comet

Szép napot! A gerecsei adó teljesítménye valóban ilyen változó? Nagyon gyenge a jelerősség 0-6% a minőség úgyszintén. Viszont néha felugrik 40-50% -ra. Eredetileg 40-46% volt a jelerősség , a minőség pedig állandó 100%. Nálam lehet a hiba vagy ennyire ingadozó? Még nem vagyok előfizető de ha így működik akkor nagyon meggondolandó. :(
 #137800  Szerző: Glenn

mihalylovics írta:élek a gyanúperrel, hogy még a P+ TV és a Fix is több nézőt érdekel, mint a Bonum és az a többi Budapest TV reinkarnáció (d1, hatoscsatorna).
Egy hónapja lett MindigTvExtra kártyám, azóta figyelgetem ezeket is. Sajnos sem Fix, sem P+ nincs, de van Bonum, D1 és Hatos. A Bonumról nem szeretnék nyilatkozni, mert nem vagyok vallásos (amúgy is tele a hócipőm a "nem kell MKR, Mária, Európa" hsz-ekkel ateista emberektől, mi közük hozzá?).
Viszont nem egyszer ragadtam a D1-en, mert gyakori ott a Mindentudás Egyeteme meg a Nyitott Egyetem. Emellett érdekes (nem verekedős, robbantós, repülőautós, szupermanusos) filmek is vannak. Ugyanez a Hatoscsatorna is. Kellemes csalódás számomra, de tudom, hogy a kutya se nézi Győzike, simazacsis Berki, diktátor szinti, és a többi neves médiaszemélyiség hiánya miatt. Hát én ilyen ritka madár vagyok, csak a gagyi érdekel... :)
 #137096  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:Csak halkan jegyzem meg: törvényi kötelezettség, hogy közösségi TV-ket is továbbítania kell a szolgáltatóknak
Arra ott van például az Ozone Network, de élek a gyanúperrel, hogy még a P+ TV és a Fix is több nézőt érdekel, mint a Bonum és az a többi Budapest TV reinkarnáció (d1, hatoscsatorna).
 #137095  Szerző: markfelt

arra leszek kíváncsi, hogy miután a hd köztévéket ezentúl mindenkinek hd-ban kell majd sugároznia, hogy fogják felnyomorítani majd a duna world-öt és az m4-et nagy felbontásban.
 #137094  Szerző: djlacee

Csak halkan jegyzem meg: törvényi kötelezettség, hogy közösségi TV-ket is továbbítania kell a szolgáltatóknak
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 33