RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#14287  Szerző: djlacee

Zizi épp most mondta, hogy John Digweed lesz 9-től (ez ugye adoott) és DJ NEWL "közvetíti le" a műsort
 #14071  Szerző: yanee

Zizi akkor nem lesz a Sensation partyn?
Dórinak én is mielőbbi gyógyulást kívánok!
 #14052  Szerző: MrG

Köszi a választ, Dórinak mielőbbi gyógyulást!
 #14043  Szerző: Anja

Kedves Szabi és mindenki,

sajnos az RDS kikapcsolás azzal is jár, hogy a weboldalon SEM működik a dalcímkiírás!

Amit még kérdeztetek, hogy a műsorvezetők miért hiányoznak:
- Whiteboy itt van,
- Akva itt van és amikor tud, helyettesít is,
- Dórika szombaton a Studió közvetítés közben megcsúszott (igazi diszkóbaleset :o ), és meghúzta a lábát (nem tört el a lába, de pihennie kell, nem tud járni egyelőre),
- Zizi kiérdemelt szabadságát tölti a családjával, és nem Budapesten, ezért nem tud bejönni helyettesíteni.

Az újjászületés sztorit kövessétek figyelemmel a rádióban... nem egy nap alatt fogunk újjászületni, mondhatom azt is, hogy valahol már megindult a szülés, de ennek mind szem/fültanúi lehettek! Na jó, most már abbahagyom... :sealed:
 #14006  Szerző: MrG

Szia Anja!

Szerintem az RDS nagyon jó így, nem is hiányzik a dalcímkiírás...
Jobban átgondolva a legjobb szerintem az lenne, ami régen, több éve volt: "__ROXY__". Csak így, szimplán, dalcím és adatok nélkül.

Aki kíváncsi a dalokra, úgyis megnézi a Roxy.hu-n, illetve az SMS-dalinfo szolgáltatás is jobban menne, ha nem próbálnátok kiírni/írnátok ki az RDS-be.

A másik, ami épp most tűnt fel: az RDS RadioText szekciójában (amit csak kevés rádiókészülék tud megjeleníteni) az van, hogy "LEGFRISEBB ZENÉK...".
Egy s-sel. Ha az adónál jártok, írjátok majd át! ;)
Meg amúgy az RT-be is írhatnátok a dalok címét, mint pl. a Danubius és a Petőfi Rádió.
 #13999  Szerző: Anja

Sziasztok,

sajnos most mi kapcsoltuk le az RDS-t, mert annyira túlterheli a szervert, hogy gondok vannak az adással, annyian mennek fel a weboldalra megnézni, mi a szám címe... Reális probléma, sajnálom, javítjuk! Elképzelhető, hogy napok kérdése, mert a hétvégén nem biztos, hogy tudjuk költöztetni a szervert.

Üdv,
Anja
 #13795  Szerző: Flash

Jován kitesz magáért. Hallani a zenéken a drasztikus színvonalbeli változást, amióta ő a zenei góré. ;)
 #13767  Szerző: MrG

És azt meg tudná valaki mondani, mi szólt 11:04-től?
A RoxyStat.hu sajna nem írja...
 #13750  Szerző: Enox

Flash írta:Csak nem tudom, ki volt az a faszi, aki a spotot mondta, de nagyon jó hangja van.
A hangja az tényleg jó és jobban illík/illene a rádióhoz mint a mostani nem túl mély hangú srácé.
 #13749  Szerző: Flash

Enox írta:
Flash írta:"A 96.4 ROXY Rádió bemutatja: Újjászületés. Hamarosan..."
Ez most elég komolyan hangzik.
Csak nem tudom, ki volt az a faszi, aki a spotot mondta, de nagyon jó hangja van.
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 333