VidámSrác írta:jeek írta:http://radio5jeek.extra.hu/goldfmdebrmr1kronika.mp3
húúú, ez a Viktorka most kit néz hülyének? azt ugye tudjuk, hogy a frekvencia elidegeníthetetlen, vagyis "a" kft. nem tudja "b" kft-nek eladni, és azt is, hogy a frekvencia használójának sugárzásra alkalmas berendezéssel kell rendelkeznie, vagyis az adó a frekvencia használójának kezében kell lennie, másé nem lehet. na mármost, a Viktorunk miért papol akkor az advertum tulajdonában lévő eszközökről, ha a frekvencia használója a jonatán rádió kft??? mert ők másképp látják? különben is, hogyan lehet másképp látni azt, hogy valaki fizet vagy nem fizet? abszurdisztáni őrület az egész. komolyan tartom a mennyezetet, rám ne szakadjon...
Elbaszott egy szabályozás van itt, az általam megnyert frekit eladni nem lehet nyilván, mert az egy állami monopólium, a használati jogát kapom meg x időre, nyilván ezt továbbadni nem lehet. de ha a használati jog az enyém, akkor én megkérhetem a józsipistit, hogy csináljon rajta műsort, így lesz valamiből mária rádió...
Miért kellene adóval rendelkeznie? Ha én nyerem a frekit, és vegyük az egyszerű és alkalmazott példát, hogy szerződést kötök egy műsorszóróval, legyen az az AH, akkor az AH felszereléseivel történik a műsorszórás az AH telephelyéről. ott nincs adó az emberünk tulajdonában, csake gy szerződés, amiben az AH vállalja az adott paraméterekkel a műsorszórást.