RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#14620  Szerző: MrG

Hát igen, meg amúgy is alapból hülyeség szerintem a DVB-C.
Nem tudom miért nem volt jó a DVB-T szabványt bevezetni kábeltv-re is, meg hogy mi különbség van.

Biztos van, aki érti... felvilágosíthatna. :gülü:
 #14619  Szerző: tomee87

Mauro írta:
Hány évet is késtek? Vajon miért késtek ennyit?
Ez jó kérdés, de a másik kérdés lehetne az, hogy miért a DVB-C-t vezették be, ha már ennyit késtek. Minden szakmabeli tudja, hogy a DVB-C szabvány csak egy ideiglenes szabvány a digitális kábeltelevíziózásban, a DVB-C szabványt a kábeles alapú IPTV fogja felváltani, jobb szolgáltatóknál már 1-2 éven belül (UPC valószínűleg ezzel is késni fog) megjelenhet akár DOCSIS 3.0 rendszereken.
 #14565  Szerző: mlaszlo

Lefejezték a UPC-t!

"Lapunk információi szerint a napokban az itt székelő UPC Central Europe teljes vezetését lapátra tették, s a UPC Magyarország vezérkarában is hullottak fejek. Magát megnevezni nem kívánó informátorunk szerint tegnap egyesével behívatták a UPC Central Europe itteni vezetőinek jó részét, akik felmondólevéllel együtt távozhattak. A HWSW információi szerint az okokat egyrészt a Figyelőben is említett beruházással és hálózatkezeléssel kapcsolatos kétes szerződések szolgáltatták, de emellett a cég vezetői egyébként is nagyon hanyagul bántak a pénzzel, s informátorunk szerint "bármikor, bármit, bármennyiért megvettek"."

Úgy tűnik bekeményített az anyavállalat.
 #14283  Szerző: Mauro

UPC Hirek

2009.03.01. Változások Kábel televíziós kínálatunkban

Kábelhálózataink további jelentős műszaki fejlesztése, országos hatókörű technológiaváltás, egységes digitális televíziós szolgáltatások bevezetése és újabb műszaki lehetőségek előkészítése érdekében a legtöbb szolgáltatási területünkön arra kényszerültünk, hogy 2009. február 11-től kisebb-nagyobb mértékben módosítsunk a hagyományos analóg módon továbbított tévécsatornák kínálatában, illetve egyes programok helyén (frekvenciáján). Egyes programok megszűnnek az analóg kínálatban, de a legtöbb településen a digitális silver csomagban elérhetőek maradnak, más programok a silver csomagból átkerülnek a bronze csomagba vagy éppen fordítva, illetve egyes helyeken a bronze csomag gazdagodik újabb csatornákkal.

Ezek a szükségszerű módosítások együtt járnak a digitális technológiaváltással. A módosítások oka, hogy a digitális televíziós szolgáltatás bevezetéséhez és további jövőbeni kiegészítő interaktív szolgáltatás előkészítéséhez fel kellett használnunk bizonyos hagyományos analóg frekvenciasávokat, csak ezeknek a helyére, ezeknek a frekvenciasávoknak a felhasználásával lehetséges ugyanis az új digitális szolgáltatásokat elhelyezni és biztosítani. Másrészt az átálláshoz kapcsolódóan, egyes szolgáltatási területeinken néhány műsornak az eddigi elhelyezését is meg kell változtatni, mivel a digitális technológia alkalmazásával, a szolgáltatás műszaki sajátosságaiból fakadóan immár országos szinten egységes műsorkínálat kialakítása vált szükségessé. A digitális szolgáltatás ugyanis országszerte teljesen egységes, egy központi műszaki állomásról jut el üvegszálas hálózaton minden településre, kiküszöbölve a korábbi helyi eltéréseket, amit sok előfizető kifogásolt. Ehhez az egységes kínálathoz kell igazítani a megmaradó analóg szolgáltatásokat is.

Ugyanakkor az analóg alapkínálatból kikerülő műsorok a digitális szolgáltatás részeként továbbra is elérhetőek maradnak a szolgáltatásunkban.
 #14119  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Na, most, h nincs hűség kiváncsi vagyok, hogyan fogják megcsinálni az emelést, mert ugye árgarancia van, és aki mondjuk előfizetett egy 10/2-es csomagra, az azt írta alá, hogy jövő év elejéig 6000Ft-ért kapja a 10/2-es csomagot, szal kiváncsi vagyok, hogy pl. az árgaris előfizetőknek is fognak e emelni avagy sem, ill. hogy az akciós ár marad e annyi amennyi.
Nem hiszem, hogy a jelenlegi előfizetőknek ne emelnének, amikor hűség volt, akkor is mindenkinek egységesen emeltek, pedig akkor is benne volt a hűségnyilatkozatban, hogy az adott árért mekkora sávszélességű kapcsolat jár.
 #14118  Szerző: tomee87

Na, most, h nincs hűség kiváncsi vagyok, hogyan fogják megcsinálni az emelést, mert ugye árgarancia van, és aki mondjuk előfizetett egy 10/2-es csomagra, az azt írta alá, hogy jövő év elejéig 6000Ft-ért kapja a 10/2-es csomagot, szal kiváncsi vagyok, hogy pl. az árgaris előfizetőknek is fognak e emelni avagy sem, ill. hogy az akciós ár marad e annyi amennyi.
 #14092  Szerző: djlacee

Nekem Chello Bronze van, és az 2048/1024
amúgy meg :yes: :yes: :yes:
 #14076  Szerző: mlaszlo

Április 1-jétől sávszélesség emelés a chello csomagoknál:
Chello start 512/256 kbit/sec --> 1024/512 kbit/sec
Chello Bronze 2048/512 kbit/sec --> 4096/1024 kbit/sec
Chello Silver 10240/2048 kbit/s --> 15360//2048 kbit/sec
Chello Gold 20480/3072 kbit/s --> 25600/3072 kbit/sec

Március 2-től 2 új csomag is bevezetésre kerül, amelyek társasházi kedvezmények keretében lesznek elérhetőek:
Internet 15 csomag: 15360/1024 kbit/sec
Lista ár:6000.-Ft
Internet 30 csomag:30720/3072 kbit/sec
Lista ár:9000.-Ft
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 103