RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#15422  Szerző: LuciFerko

talán ministry of sound
 #15421  Szerző: MrG

Nem tudja valaki, hogy a Discoshit indulása előtt mi szólt az esti (20-00) műsorsávban? Én már nem emlékszem rá...

Cooky mikor került ide az Extrémből és a műsora előtt ki vezette a kivit?
 #15045  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Ezért szeretem az "Osant", mert ott jó hangosan, hallható hangerővel szól a zene mindig, olyan jó bulis hely :D :lol:
Úgy tudom kell jogdíjat fizetni rádiókért is, valami szervezetnek.
Köszönöm az infót.
 #15030  Szerző: tomee87

mlaszlo írta: a Rádió1 ment, viszonylag hangosan :)
Ezért szeretem az "Osant", mert ott jó hangosan, hallható hangerővel szól a zene mindig, olyan jó bulis hely :D :lol:
Úgy tudom kell jogdíjat fizetni rádiókért is, valami szervezetnek.
 #15026  Szerző: mlaszlo

Ma Budapesten az Albertfalvai Auchanban kissé meglepődtem, mert eddig mindig a Juventus vagy a Sztár FM szólt, most viszont a Rádió1 ment, viszonylag hangosan :)
Én szeretem a Rádió1-et, de egy hipermarketben fura volt hallani :)
Egy ilyen áruházláncnak (pl. Auchan, CBA, Coop) ha rádiót kapcsol be és nem saját zenei anyagot játszik az eladótérben, akkor kell valami engedélyt kérnie az adott rádiótól vagy bármelyik adót bekapcsolhatja? Elnézést, a kissé OFF kérdésért.
 #14322  Szerző: Sakál

molnarb írta:http://discoshit.hu/ds-radio.m3u

Érdekes... a jelenlegi cím...
"Disco's Hit Rádió - Hálózati tesztüzemmód"

Ez a hálózati tesztüzemmód nekem ismerős a Rise-ból :) A Disco Shit színei is (ami ugyan előbb volt) egy az egybe RiseFM :) Na jó... abbahagyom.
Lásd Johnny hsz-át a RiseFM topicban... :o
 #14313  Szerző: molnarb

http://discoshit.hu/ds-radio.m3u

Érdekes... a jelenlegi cím...
"Disco's Hit Rádió - Hálózati tesztüzemmód"

Ez a hálózati tesztüzemmód nekem ismerős a Rise-ból :) A Disco Shit színei is (ami ugyan előbb volt) egy az egybe RiseFM :) Na jó... abbahagyom.
 #14091  Szerző: mlaszlo

Lehetséges, hogy állítottak valamit a 101,8 antennáján vagy valamilyen terjedés van? Mert itt Érden most monoban viszonylag tisztán jön, míg korábban alig jött belőle valami.
 #13637  Szerző: Sakál

Úgy látszik nem tud kiszakadni ebből a körből szegény... Lassan minden 15-39-nek szóló budapesti rádiónál dolgozott már.
 #13527  Szerző: mlaszlo

Reggel új hírolvasó volt a 103,9-en, a korábban Rádió Hírszolgálatos Okányi Imola mondta a reggeli híreket.
  • 1
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 482