Johnny írta:Csak egy számot szerettem volna kérni..Attis írta:Mi volt az, mi volt az?Zoey írta:Jó volt Attis a kív.falas üzeneted. Hát mondhatom nagyon meglepődtem, hogy nem olvasták beNem olvasták be???Vajon, miért?!?
De szemetek...

Johnny írta:Csak egy számot szerettem volna kérni..Attis írta:Mi volt az, mi volt az?Zoey írta:Jó volt Attis a kív.falas üzeneted. Hát mondhatom nagyon meglepődtem, hogy nem olvasták beNem olvasták be???Vajon, miért?!?
De szemetek...
Attis írta:Mi volt az, mi volt az?Zoey írta:Jó volt Attis a kív.falas üzeneted. Hát mondhatom nagyon meglepődtem, hogy nem olvasták beNem olvasták be???Vajon, miért?!?
De szemetek...
Zoey írta:Jó volt Attis a kív.falas üzeneted. Hát mondhatom nagyon meglepődtem, hogy nem olvasták beNem olvasták be???Vajon, miért?!?
LAZLOW írta:Az tényleg elgondolkodtató, hogy mi ez a nagy tökölés.Írtam a miskolci kívánságfalra! Csak nem a Zserbótól, hanem SubBass Monstertől kértem.nyikolaj írta:Ebbe van egy kis csavar.Nem veszitek észre?Hol nem volt hallgatott a Gold?Melyik városban van tömérdek rádio?Az NHH szerintem ezt is figyelembe vette.Eléggé összeesküvés elméletnek hangzik, utálom ezt mondani, de lehet benne valami. Lehet meg kellene bíztatni őket egy kívánságműsorba dobott sms-el, ami a következőképp nézne ki:
Hali Gold! Szeretnék kérni egy számot, Zserbótól a Meseautó című számot. Küldeném az NHH munkatársainak. Köszi