RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#15773  Szerző: MrG

jeek írta:Óriásplakát :) (Miskolc Plaza B épület oldala)

Kép
Nem fikázásképp, de ez k**va ronda! Ha már tellett óriásplakátra akkor telhetett volna fotósra is és így nemcsak pár sok rondán dizájnolt szöveg lenne ott, hanem a csaj is. Sokkal barátságosabb, feltűnőbb, jobb lenne (feltételezem, nem bányarém a műsorvezetőnő).

Btw, mennyibe kerül szerintetek, mondjuk egy pláza oldalán 1 (vagy 2) hét ilyen plakát kihelyezése? Gyártási költség mennyi? Csak kíváncsi vagyok...
 #15772  Szerző: tomee87

Óriásplakát :) (Miskolc Plaza B épület oldala)

Kép
 #14760  Szerző: Luigi

Az lehet, hogy óriásplakátokért fizetnek, de a saját honlapjukra még nem sikerült fel-photoshopolniuk Henit! Szerintem kézenfekvő lenne, ha már csináltak honlapot!
Szintén a honlapról: ugyanolyan igénytelen még mindig mint maga a rádió - a legfrissebb hír: február 12- Fonogram-díjátadó!
Hihetetlen, hogy mennyire nem tudják mit kezdjenek a frekvenciáikkal!
 #14751  Szerző: Obladioblada

jeek írta:Kezdik ellepni a várost a Rádió Expresses Barna Henis óriásplakátok (nem maszek plakátok, rendes bérelt hirdetési felületek :D ).
Ja, hogy melyik várost? Nyilván, hogy Miskolcot és nem Tokajt, Szikszót esetleg Encset, Sárospatakot....
Azért ennyire nem nagy sztár Heni. Sőt. Miskolcon nincsenek sztár műsorvezetők... Én már a Vályi Zsoltos plakátokat is utáltam. Hol láttál ilyet? Megyek megnézem. Vagy nem is.. Fotózd le! :shock:
 #14750  Szerző: tomee87

Kezdik ellepni a várost a Rádió Expresses Barna Henis óriásplakátok (nem maszek plakátok, rendes bérelt hirdetési felületek :D ).
Ja, hogy melyik várost? Nyilván, hogy Miskolcot és nem Tokajt, Szikszót esetleg Encset, Sárospatakot....
 #14677  Szerző: Obladioblada

Jók ezek a hétvégi hírolvasók. Rádió közelébe nem engedném őket.
 #14603  Szerző: rsite1

Obladioblada írta:
nyikolaj írta:Jó kis rádio lenne,csak ellett cseszve. :ninja:
Ha nagyanyámnak töke lenne ő lenne a nagyapám. :P
...mondta a főorvos úr a Vészhelyzetben, majd rászállt egy helikopter. :boldog:
 #14577  Szerző: nyikolaj

Na jah.
 #14575  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Jó kis rádio lenne,csak ellett cseszve. :ninja:
Ha nagyanyámnak töke lenne ő lenne a nagyapám. :P
 #14549  Szerző: nyikolaj

Jó kis rádio lenne,csak ellett cseszve. :ninja: