RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#14738  Szerző: MrG

Kész az új honlap, ami... ami... ronda!
Borzasztó ízlése lehet a dizájnernek. Vagy csak fekalomán.

pár hiba:
Hirdetés
Eseménynaptár (összetett szó elvileg...)
Szavazás felett "fórum" felirat
További interjúknál nincs header felirat stb.

Meg azért az "A rádió" menüpontba én betenném a médiaajánlatos vételkörzeti térképet is, úgyis üres kicsit a menüpont.

Az sem igazán tiszta, hogy most akkor RiseFM, vagy Rise FM a rádió neve.
Csak mert majdnem mindenhol RiseFM-et írnak, de a menüben Rise FM van...
 #14737  Szerző: RXon

Flash írta:Hétvégén már abszolút nincs műsorvezetés, mindenből best of van.

Ha ennyi lóvé van ebben a rádióban, miért nem vesznek fel "hétvégés" műsorvezetőket is?
Akàrki akàrmit mond,ez a hétvégi best ofozàs elég nagy igénytelenségre vall egy ilyen modern(?) ràdiòtòl.Egy Kossuthon még elmenne...
 #14666  Szerző: Galaxy

jól hallatszik, hogy a sztrímek halkak, és a zene más hangerőn szól mint a megszólalások meg a szignálok, tehát a stúdióból érkeznek a sztrímek processzálatlanul, és ezek is recsegnek elmondásotok szerint. ha minden ezt csinálja akkor kizárhatók az adók, a processzorok és a modulációs vonalak, hisz akkor nem ezekben keletkezik, de akkor mi marad? a stúdióban valami... hogy ott mit tudnak elrontani... öö, tulajdonképpen szerintem bármit, hisz tudjuk hogy a megfelelő kezekben minden képes elromlani...
 #14659  Szerző: Galaxy

mlaszlo írta:
Butters írta:
Szabi írta:
Természetesen a szisszenő hang és a pattogás továbbra is fennáll mindkét frekvencia esetében.

Én mostanában már nem hallom
Pedig tényleg van ez a sziszegés, akkor lehet észrevenni igazán, amikor halkabb rész van a számban.
A 88.1 sziszeg ropog csattog, mindenfélét csinál, sokszor olyan hangosan, hogy csak az nem kapja fel rá a fejét, aki nem akarja...
 #14641  Szerző: mlaszlo

Butters írta:
Szabi írta:
Természetesen a szisszenő hang és a pattogás továbbra is fennáll mindkét frekvencia esetében.

Pedig tényleg van ez a sziszegés, akkor lehet észrevenni igazán, amikor halkabb rész van a számban.
 #14639  Szerző: mlaszlo

Flash írta: Ha ennyi lóvé van ebben a rádióban, miért nem vesznek fel "hétvégés" műsorvezetőket is?
Ezt én is furcsállom. A reggeli műsorból még elmegy a best of, de a Daylight show bulvár híreiből nem igazán. Legalább déltől kéne valamilyen műsorvezetés.
 #14638  Szerző: mlaszlo

Elég hangos a háttérzene a hétvégi hírek alatt, de egyébként kellemes hangja van ennek a Kosztrihán Linának, hétköznap is alkalmazhatnák, mert kicsit unalmas, hogy egész nap a Marcali Laci mondja a híreket :)
 #14631  Szerző: Flash

Hétvégén már abszolút nincs műsorvezetés, mindenből best of van.

Ha ennyi lóvé van ebben a rádióban, miért nem vesznek fel "hétvégés" műsorvezetőket is?
 #14608  Szerző: Butters

Szabi írta:

#14601  Szerző: Pasa

Szabi írta:jobb lenne a 90.4 MHz-es verzió
Szerintem is.
  • 1
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 470