RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#14830  Szerző: djlacee

http://www.tvguidelines.org/images/grphratings.gif
Amcsiknál ez van kint, de csak kb 15mp-ig
 #14829  Szerző: Pasa

Szabi írta:Megjegyzem, nem csinálok semmit a környezetemben élőkkel se. :lol:
Biztos jó ez így??? :hehe:

Amúgy ezt az egész korhatáros faszságot meg kéne szüntetni. A szülő tudja, mit nézhet a gyereke, de ha nem érdekli, mindegy, milyen karika virít a sarokban. Akinek meg nincs vagy felnőtt a gyereke, minek nézze teljes műsoridőben ezeket a jeleket?
 #14820  Szerző: Mauro

Szabi írta:Hát, én meg az X-aktákon nőttem fel, de nem érzek magamban devianciát/félelmet/fóbiát (kivéve araknofóbia persze) /aggresszivitást, elrabolni sem akarok embereket, meg a környezetemben élők sem tapasztaltak semmi rendelleneset rajtam, szerintem. :D

Megjegyzem, nem csinálok semmit a környezetemben élőkkel se. :lol:
Ezért se érte az ORTT-t. Meg miért nem írják ki miért korhatáros film. Mert anno HBO kiírta, hogy csak erős idegzetű nézőiknek ajánlott . Nem biztos hogy csak kiskorúak nem bírják végig nézni
 #14813  Szerző: MrG

Hát, én meg az X-aktákon nőttem fel, de nem érzek magamban devianciát/félelmet/fóbiát (kivéve araknofóbia persze) /aggresszivitást, elrabolni sem akarok embereket, meg a környezetemben élők sem tapasztaltak semmi rendelleneset rajtam, szerintem. :D

Megjegyzem, nem csinálok semmit a környezetemben élőkkel se. :lol:
 #14812  Szerző: djlacee

De ott már ajánlott kiküldeni a gyereket, itt meg a riporttól függ, hogy mikor kell. Anno mikor kicsi voltam, nem is voltak korhatárkarikák, és a szüleim tényleg kiküldtem ha valami olyan tartalmú riportot harangoztak be ...
 #14810  Szerző: Mauro

djlacee írta:A híradó "általános" műsornak számít, tehát a szülő bármikor kiküldheti a gyerekét, stb...
Akció horror filmnél pedig nem?
 #14807  Szerző: djlacee

A híradó "általános" műsornak számít, tehát a szülő bármikor kiküldheti a gyerekét, stb...
 #14806  Szerző: Mauro

Szabi írta:Ez nagyon gáz... és teljesen jogos, amit mondasz.
Azt sem értem, hogy pl. a South Parkot egyes csatornákon miért minősítették vissza 15/16 évre.... illetve értem. Korábbi időpontban mehet, többen nézik, eladhatóbb a reklámidő. Amit nem értek, hogy a CNA és az ORTT ezt miért engedi meg.

COOL-on ment 15es az ugye az Romániából ad. Ottani szabályok biztos engedik. Nem tudom más román adókon, hogy megy az SP.
16-os én se értem MTV esetében. Híradó korhatár nélkül? Pedig tele van erőszakkal ráadásul ott igazi halottak és vér van így ezt se értem. Van aki otthon média szabályozásba?
Azt se értem, azok adók akik megtehetik miért nem csinálják azt amit IKO és lépnek le. Sokkal jobb lenne nekik is és nekünk is.
 #14802  Szerző: MrG

Ez nagyon gáz... és teljesen jogos, amit mondasz.
Azt sem értem, hogy pl. a South Parkot egyes csatornákon miért minősítették vissza 15/16 évre.... illetve értem. Korábbi időpontban mehet, többen nézik, eladhatóbb a reklámidő. Amit nem értek, hogy a CNA és az ORTT ezt miért engedi meg.
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 235