RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#14862  Szerző: Mauro

Lassan minden csatit ki vesznek.
 #14856  Szerző: mlaszlo

Fiberneten folytatódik a leépítés:
Hétfőtől 170 ezer háztartásban nem fogható a hírTV
"Jövő hétfőtől, március 16-tól nem látható a Hír Televízió adása abban a 170 ezer háztartásban, amely a FiberNet nevű cégtől rendelte meg a kábeltévé-szolgáltatást.
A műsorszolgáltató és a kábelszolgáltató szerződése 2008. december 31-én lejárt. A hosszabbításról szóló tárgyalásokon a FiberNet a Hír Televízió számára elfogadhatatlan üzleti ajánlatot tett. Azok a FiberNet-előfizetők, akik továbbra is hírTV-t akarnak nézni, másik kábelszolgáltatóval kell szerződjenek, ha a lakóhelyükön nincs ilyen, akkor valamelyik műholdas szolgáltatónál kell előfizetniük. Ahol a hálózat és a telefonszolgáltató műszaki feltételei lehetővé teszik, interneten is fogható a Hír Televízió."
 #14855  Szerző: mlaszlo

Az április 1-jétől érvényes ÁSZF módosítás módosítása a Digikábelen :D
"Tisztelt Előfizetőink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KÁBELTÉVÉ ÁSZF 2009. február 27. napján eszközölt módosításaiban az alábbi javításokat szükséges elvégeznünk, tekintettel arra, hogy a „Playboy TV”-t nem tudjuk továbbítani április 1-től Budapest, Dorog, Esztergom, Hatvan, Kiskunhalas, Debrecen városokban, ugyanis nem sikerült a műsorszolgáltatóval megállapodni. Tehát az
említett városokban továbbra is a „Spice” műsora lesz látható."

http://www.digikabel.hu/images/stories/ ... asok_2.pdf
 #14740  Szerző: Mauro

jeek írta:
Mauro írta:PR mikor indítja el a HD szolgáltatást?
Tesztek már hónapok óta mennek, amik sikeresek. A megfelelő box kiválasztására kell várni ennyit a PR-nél, ugyanis nem szeretnének egy magas áramfogyasztású, bonyolult felépítésű, megbízhatatlan boxot az előfizetőkre sózni. Több box tesztelése folyik. 1-2 hónapot kell még várni kell szerintem az éles indulásra. Addig is szabadon fogható a hálózaton DVB-T-n a Duna TV HD adása.
Mikorra lesz HD csati lista?
 #14686  Szerző: tomee87

Mauro írta:PR mikor indítja el a HD szolgáltatást?
Tesztek már hónapok óta mennek, amik sikeresek. A megfelelő box kiválasztására kell várni ennyit a PR-nél, ugyanis nem szeretnének egy magas áramfogyasztású, bonyolult felépítésű, megbízhatatlan boxot az előfizetőkre sózni. Több box tesztelése folyik. 1-2 hónapot kell még várni kell szerintem az éles indulásra. Addig is szabadon fogható a hálózaton DVB-T-n a Duna TV HD adása.
 #14684  Szerző: Mauro

Fibernet és PR mikor indítja el a HD szolgáltatást?
 #14616  Szerző: MrG

jeek írta:szal nem tom mi van ....
Egy kis gazdasági recesszió.
 #14614  Szerző: tomee87

Chester írta:jeek: Nemtudnál nekem utána érdeklődni, hogy tudnak e vmit arról a Pr-nél, hogy a Jetix Play mikortól lesz magyar? Köszi. :)
A Jetix legutóbb ezt a közleményt juttatta el a kábelszolgáltatóknak, mindez volt tavaly ilyenkor :? szal nem tom mi van ....
http://www.pr.hu/news/JetixPlay_magyarositas.pdf
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 129