RADIOSITE Fórum

• Politika

#149645  Szerző: markfelt

Pasa írta:Jellemző, hogy csak az impotens hazug baloldal rikácsol nyugaton is, mint itt. És az is jellemző, hogy a támogatottságuk már nem csak itthon, de nyugatabbra is a béka segge alatt van. Nem baj, így van ez jól, Orbán meg folytassa tovább. Jól csinálja. :yes:
nézzük meg egy év múlva, ki bukik meg az európai kormányok közül a menekültválság miatt. én nem merek tippelni, de az biztos, hogy a jelenlegi vezetések nagy többsége teljesen impotens az ügyben.
 #149644  Szerző: markfelt

Pasa írta:Miért van az, hogy minden amerikai nagykövet seggfej? Télen a jóbarát kóstolgatta a NAV elnökét, most meg a jelenlegi a magyar kormányt basztatja bevándorlásügyben. Goodfriend fülét farkát behúzva megalázottan takarodott ki, és ez lesz a sorsa a jelenleginek is. Madarak! :hehe:
amerika szeret belepofázni mások ügyeibe, teljesen alaptalanul. affelől sincs kétségem, hogy az egész menekülthordát is részben nekik köszönhetjük.
 #149639  Szerző: Glenn

Miért van az, hogy minden amerikai nagykövet seggfej? Télen a jóbarát kóstolgatta a NAV elnökét, most meg a jelenlegi a magyar kormányt basztatja bevándorlásügyben. Goodfriend fülét farkát behúzva megalázottan takarodott ki, és ez lesz a sorsa a jelenleginek is. Madarak! :hehe:
 #149634  Szerző: Glenn

Jellemző, hogy csak az impotens hazug baloldal rikácsol nyugaton is, mint itt. És az is jellemző, hogy a támogatottságuk már nem csak itthon, de nyugatabbra is a béka segge alatt van. Nem baj, így van ez jól, Orbán meg folytassa tovább. Jól csinálja. :yes:
 #149604  Szerző: markfelt

Az egész kontinensnek fel kell lépnie ez ellen a rohadt rezsim ellen! – írja Orbánról a Guardian
http://444.hu/2015/09/06/nagyon-kemenye ... -sajto-is/

gáznak érzem, ha külföldről akarják megmondani a tutit, szerintem meg cameronnak kéne lemondania, fél óráig tudnám sorolni, miért.

DE. valóban van egy nagyon erős autoriter jellege a magyar kormánynak, pl. amint Orbán kimondta, hogy "sajnálom ezeket az embereket", rögtön visszább vett az összes hatóság, a fideszes média, meg a fideszes törzsbázis is a menekültutálatból. sőt, még a hazai egyház is (vonáék meg rákontráztak). döbbenetesnek tartom, hogy egy pocakos pöcsnek ekkora szava lehet, ennyien vágják haptákba magukat és követik az utasításait, ennyien hallgatnak rá. lehet, még ő sem akarja ezt így. hiába, ez kelet. meg kommunizmus volt, megszoktuk.

(én viszont úgy gondolom, hogy a mindenkori miniszterelnök csak egy ember, ugyanannyit ér, mint bárki más. egyben különbözik, a munkaköre nagy felelőséggel jár. de ennyi. egy szintre helyezem a celebekkel, újszülöttekkel, cigányokkal, egyetemi professzorokkal, segédmunkásokkal azt tekintve, hogy mennyi tisztelet jár neki.)
 #149593  Szerző: markfelt

sok magyar sem tud beilleszkedni. lásd román-magyar meccs.

Kép
 #149591  Szerző: asr27

Véleményem szerint, ezeknek a menekülteknek nincs helyük Európában, de legfőképp Magyarországon.
Jelentős részük soha a büdös életben nem fog tudni beilleszkedni, úgy, ahogy a romák sem tudtak a mai napig(és mielött megindulna a lehurrogás, nem vagyok rasszista, csupán a saját szememmel látottak alapján írom le a tényeket).
 #149589  Szerző: Glenn

admin írta:kurva ideges leszek.
Irigyellek. Én hetek óta az vagyok.
  • 1
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 517