RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#14977  Szerző: LewyDee

Anja írta:
LewyDee írta:Nagyon tetszik ahogy alakul a rádió.
De itt van az ideje hogy a honlappal is foglalkozzon a rádió.
gyerekek, türelem szép új weboldalt terem 8-)
nagyon tetszik soproni sör reklám alapján készült ROXY szignál, ezt le lehet majd tölteni?:)
 #14954  Szerző: Anja

LewyDee írta:Nagyon tetszik ahogy alakul a rádió.
gyerekek, türelem szép új weboldalt terem 8-)
 #14934  Szerző: LewyDee

Nagyon tetszik ahogy alakul a rádió.
 #14931  Szerző: djlacee

:lol:
 #14930  Szerző: Flash

Úhh, gyerekek, basszus, ekkora bakit!

Zizi elfelejtette kivágni a beszélgetésből azt a részt, amikor a nyertes bediktálja az adatait, és így most lement adásban minden: az illető teljes neve, mobilszáma, e-mail címe.
 #14722  Szerző: tomee

Azért az nem teljesen igaz, hogy "lekopizták" a zenéket, mert a régebbi zenék konkrétan a Roxy-n is mentek évekkel ezelőtt, az újakat meg Jován szerkesztette. Az, hogy amiket anno oda beszerkesztett, és egy "vinyoval" átvitt a Roxyra is, mert kinevezték egy posztra, sztem nem minősül "lekopizásnak". Ha tévedek, úgy is valaki kijavít, de véleményem szerint ez van.
Egyébként is, ha így van, a médiában történnek ennél sokkal durvább lopások, és az nem tom mennyire minősül annak, ha valaki a szakmai tudását egy másik céghez viszi át, mivel az igényt tart rá. Ez alól a rádiók se kivételek.
 #14717  Szerző: Flash

Szombat este 9 után ment a BPM Fehérfiúval ( :vomit: ) meg Smithsel.
 #14716  Szerző: Viktor

Ok. Ok. Ez csak egy vélemény volt. És tények.
 #14715  Szerző: Attis

Viktor írta:Sziasztok!

Én új vagyok a fórumon, nemrég találtam rá az oldalra miközben a neten böngésztem! Először is gratulálnék az oldalhoz, végre egy fórum ahol véleményeket lehet megosztani, eszmét lehet cserélni rádiókról!
Látom ti is Roxy fan-ok vagytok, nekem mindig is a Roxy volt az etalon!
Nagyon szorítok az Ukrán befektetőknek, remélem lenyomják a RiseFM-et!!
Egy gondolat! Mondjuk én is gyorsan bekopiznám zenéket amiket Rise játszik (hátha ha hallgatók nem vágják le)! Én pl biztos nem dobnám a Britney Spears, Rihanna, egyéb dalokat, mert a SondaYpsos valószínűleg ezért mutat ilyen jót (sajnos az emberek nagy részének ez még ismertebb mint a house zene)! Vagy több VIVA-s zenét játszanék! + Megléptem volna valami újat is, mert ez a másolósdi egy kicsit izzadság szagú! Pl szerintem ez a Magyar-Kölföldi dalok remixei nem volt rossz ötlet, ilyet még senki sem csinált! -Magyar dance előadókat is elvétve játszik csak Roxy, holott régen ebből több volt!
Lekopizni a Rise zenéit?? Magyarul elismerni, náluk az előny.
Én pl biztos nem dobnám a Britney Spears, Rihanna, egyéb dalokat... Mondod te. De ki az a Rihanna meg Britney??? Na jó, nem játszom a hülyét... Rihannából a Rádió1-en annyit hallhatsz, h hasmenésed lesz, Britni meg szinte minden ker. rádión szól.
Vagy több VIVA-s zenét játszanék..-mondod te... No Thanx... meg Britney... A 14-16 évesek között menő lenne, de abszolút nem ők a célkorosztály.
-Magyar dance előadókat is elvétve játszik csak Roxy.. Állítod.. Igazad van. De miért? Szatmári meg Juci manapság a menő, ehhez képest nyugaton egy picit előrébb tartanak.
 #14713  Szerző: Flash

Attis írta:Szerintem meg nem. Sőt.
A Roxy egy az egyben lekopírozta a Rise zenéit. Na ja, Jován a Rise-tól jött vissza... De a Rise-on csak szól vmi műsor-féle, ami néha tényleg gyenge, de több, mint a Roxy mp3-lejátszó mivolta.
Ezzel én is egyetértek.
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 333