RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#151847  Szerző: frekivadasz

Pasa írta:Kissé gerjedhet az adójuk, mert a 89,5-ön fogható volt, amíg a Music FM szünetelt.
A 95.8 pontosan oda keverhetné. Nem kapcsolhatták be azt rövid tesztre? Persze ezt utólag nem nagyon fogjuk megtudni.
 #151845  Szerző: RatFM

FLaci81 írta:
Vagy az al és felharmonikusok csinálták a játékot...
Pár adónál jellemző ez...
Azt meg mégis, hogy mikor a környező közeli adók mind le voltak kapcsolva karbantartás miatt ?
 #151843  Szerző: FLaci81

Pasa írta:Kissé gerjedhet az adójuk, mert a 89,5-ön fogható volt, amíg a Music FM szünetelt.
Vagy az al és felharmonikusok csinálták a játékot...
Pár adónál jellemző ez...
 #151837  Szerző: Glenn

Kissé gerjedhet az adójuk, mert a 89,5-ön fogható volt, amíg a Music FM szünetelt.
 #149787  Szerző: mihalylovics

Kovi02 írta:Valaki ránézne az MKR RDS RT-jére? Úgy láttam ,hogy múltkor mobillal lejött,de csak üres mezőket mutatott.
Másnál pld: 102,1-en lejön az RDS RT,vagy lejön,de csak üres mezőkkel?
102.1: "Magyar Katolikus Radio", a váci 87.9-en viszont csontüres.
 #149786  Szerző: djlacee

Kovi02 írta:Valaki ránézne az MKR RDS RT-jére? Úgy láttam ,hogy múltkor mobillal lejött,de csak üres mezőket mutatott.
a sopronin KATOLIKUS RADIO SOPRON
 #149783  Szerző: Kovi02

Valaki ránézne az MKR RDS RT-jére? Úgy láttam ,hogy múltkor mobillal lejött,de csak üres mezőket mutatott.
 #138699  Szerző: bgnrlszl

A Médiatanács a Sopron 104,6 MHz helyi rádiós frekvencia márciusban meghirdetett pályázati eljárásának nyerteséül, az egyedüli pályázót, a Magyar Katolikus Rádió Zrt.-t állapította meg, amely a székesfehérvári központú vételkörzetének bővítésére használja majd az elnyert közösségi médiaszolgáltatási lehetőséget.
http://mediatanacs.hu/cikk/166785/NMHH_ ... n_hatassal

Ezzel kvázi vége a helyi közösségi/közműsorszolgáltató/közszolgálati rádiózásnak Sopronban. Igen, alig hallgatták, de volt. Most már nem lesz. Szomorú és helytelen gyakorlat szerintem, hogy helyi közösségi frekvenciákat vételkörzetbővítésre is kiad a Médiatanács.
 #137658  Szerző: frekivadasz

Miért lenne szemét dolog? Az amúgy is mesterségesen szűkösen tartott 'FM frekvenciák' nevű erőforrás jelentős részének elpazarlása közel nulla hallgatottságú adókra már annál inkább.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 72