RADIOSITE Fórum

• TV-DX

#149807  Szerző: Gr3g0ry

joe írta:
Gr3g0ry írta:Romániában mi az "analóg helyzet"?
Ugyanis nálam a 27,33,35,44,52 csatornán csak hangyafoci(némelyiken a "digitális jelek") láthatóak.... :S
Melyiken van digitális jel? - analógot az UHF sávban a nyár közepén (EU vállalásnak megfelelően) lekapcsolták...digitális adást eddig csak a 21-en láttam Temesvár körzetében. Ha te látsz másik csatornán is, írj és ránézek. Joe
ŐŐŐŐ...."digitális jeleket" analóg szempontból látok,nincs külön DVB-T vétel romániai adóról(még),csak azt nem tudom hogy mennyire zavarná a digitális az analógot.

Arra már volt példám mikor digitálist bezavarta egy másik digitális(Debreceni VTV-t a Gyulai vagy a fehérgyarmati "E" mux) utóbbinál kiírta hogy "A szolgáltatás nem elérhető",az előbbinél meg bejött a Gyulai adó.

Egyébként elképzelhető hogy újabb MUX-okat indítottak be romániában?
 #149804  Szerző: joe

Gr3g0ry írta:Romániában mi az "analóg helyzet"?
Ugyanis nálam a 27,33,35,44,52 csatornán csak hangyafoci(némelyiken a "digitális jelek") láthatóak.... :S
Melyiken van digitális jel? - analógot az UHF sávban a nyár közepén (EU vállalásnak megfelelően) lekapcsolták...digitális adást eddig csak a 21-en láttam Temesvár körzetében. Ha te látsz másik csatornán is, írj és ránézek. Joe
 #149802  Szerző: Gr3g0ry

Romániában mi az "analóg helyzet"?
 #137350  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:Van akinek mind a 3 FTA szlovák MUX bejön?
Amúgy nálam bejön a telken, szobaantennával 8-)
 #137349  Szerző: LuciFerko

Ahogy nézem a besztercebányai adó (Sitno) innen 140 km a poszonyi (Kamzík) meg 150 km.
Szóval nincsenek is olyan messze.
 #137348  Szerző: LuciFerko

joe írta:Fehérváron azért szép teljesítmény a szlovák vétel...60km-re északabbra (a Bakony/Vértes túloldalán) már "helyi" vételnek számít :) Joe
Ez Selmecbánya, nem Pozsony. Arra nincs Bakony. :)
 #137347  Szerző: joe

Fehérváron azért szép teljesítmény a szlovák vétel...60km-re északabbra (a Bakony/Vértes túloldalán) már "helyi" vételnek számít :) Joe
 #137346  Szerző: LuciFerko

joe írta:
Visszakérdezek: hogy hol?...
Székesfehérvár, Sarló utca.
itt az antenna:
Kép

Ezt "látja"
Kép

az irány Selmecbánya. Pozsonyból csak 10-20% jelnyom volt.

Csak az E21-en jön az 1-es MUX, épp határán van a vételnek, néha szétesik, de nézhető.
 #137344  Szerző: joe

Visszakérdezek: hogy hol?...a pannonhalmi QTH-n több adóállomásról is tudom venni mind a 4 szlovák multiplexet, továbbá Rév-Komárom, Érsekújvár, Nyitra helyi TV multiplexei is vehetőek. Joe

Kép
Kép
 #137343  Szerző: LuciFerko

Van akinek mind a 3 FTA szlovák MUX bejön?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 79