RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#149987  Szerző: mihalylovics

admin írta:A következőkről tudtok valamit?

Kossuth Rádió - Balassagyarmat, FM 93.7
A Kossuth szól-e még

Jelentem, a Nagybajom FM 105.2 már szól, és meglepően nagy a vételkörzete.
93.7 szól, nem is tudtam róla, hogy megszűnne...
Nagybajom meg már lassan egy éve szól.
 #149985  Szerző: markfelt

A következőkről tudtok valamit?

Kossuth Rádió - Balassagyarmat, FM 93.7
Dankó Rádió - Békéscsaba, FM 100.9
Dankó Rádió - Orosháza, FM 94.2

A Kossuth szól-e még, utóbbi két esetben pedig elindultak már?

Jelentem, a Nagybajom FM 105.2 már szól, és meglepően nagy a vételkörzete.
 #149984  Szerző: markfelt

Wolfman írta:
admin írta:Ú, ezt teljesen elfelejtettem, amikor ment, véletlenül futottam bele, néztem is, hogy mi a franc ez a Coca Cola Rádió. :)

Aztán később megtudtam, sajnos nem volt sikeres a kísérlet.
Ez amúgy nem 30 napos ideiglenes adás volt?
De.
 #149983  Szerző: Wolfman

admin írta:Ú, ezt teljesen elfelejtettem, amikor ment, véletlenül futottam bele, néztem is, hogy mi a franc ez a Coca Cola Rádió. :)

Ez amúgy nem 30 napos ideiglenes adás volt?
 #149979  Szerző: markfelt

Ú, ezt teljesen elfelejtettem, amikor ment, véletlenül futottam bele, néztem is, hogy mi a franc ez a Coca Cola Rádió. :)

#149973  Szerző: Glenn

Hát nem tudom, mióta van Kékkőről a 90,9-en adás, de a Jazzy előtt nekem csak a 90,8-on Nagyszombatról a Rádio-T rémlik. Meg tíz éve volt rövid ideig ez is:
Kép
 #149971  Szerző: Kovi02

djlacee írta:
Kovi02 írta:A 90,9 mellé is odatették a Kékkői SRO1-et
nem pont fordítva?
de,elírtam.
 #149967  Szerző: djlacee

Kovi02 írta:A 90,9 mellé is odatették a Kékkői SRO1-et
nem pont fordítva?
 #149965  Szerző: Kovi02

Pasa írta:A 105,9 nekem városszerte tisztán szólt, csak az M0 északi szektorában "cincogott" bele picikét a szlovák (pont, mint a Juventusnál).
A 150 km-es kört felejtsd el, mert az csak DX-nél lényeges. Normál vételnél nincs jelentősége. Sem Vác, sem Szolnok, sem Nagykanizsa, sem Pozsony semmiféle zavart nem okozott, mivel több nagyságrendbeli térerő különbség van köztük és a helyi adó között. Poprád adói viszont a rálátás miatt Budapesten foghatóak, így nem is értem, hogy lehetett kiadni a 94,2-t helyi adásra. :shock:
A 90,9 mellé is odatették a Kékkői SRO1-et,bár szerintem az az adó iránysugárzóval van északkeletnek.(itt is csak nagyon gyengén vehető)
 #149964  Szerző: Glenn

A 105,9 nekem városszerte tisztán szólt, csak az M0 északi szektorában "cincogott" bele picikét a szlovák (pont, mint a Juventusnál).
A 150 km-es kört felejtsd el, mert az csak DX-nél lényeges. Normál vételnél nincs jelentősége. Sem Vác, sem Szolnok, sem Nagykanizsa, sem Pozsony semmiféle zavart nem okozott, mivel több nagyságrendbeli térerő különbség van köztük és a helyi adó között. Poprád adói viszont a rálátás miatt Budapesten foghatóak, így nem is értem, hogy lehetett kiadni a 94,2-t helyi adásra. :shock:
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 202