RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#150032  Szerző: djlacee

Magyar zene arány.....................................
 #150031  Szerző: mihalylovics

Egyetlenegy panaszom mégis van, de ezt már a 105.9-es időkben is kifogásoltam: ha kulturális műsor, ha nem, a Csík zenekar, és hasonló cincogásokat/nyöszörgéseket a helyükben meghagynám a Dankó rádiónak... (most lehet engem szidni, hogy merészelem népi kultúránkat becsmérelni, nem érdekel, megteszem és meg is fogom tenni, ilyen zenei profilú adóra egyszerűen ez nem való.)
 #150029  Szerző: Ivoa

Milán írta:Kriczki Andreáék még nem nyilatkoztak, hogy pontosan mi a tervük a megnyert frekvenciával? Gondolom már régen eladta (céginfóban még nem látszódik), ahogy anno az Echo Penisolával is tette.
Érdekes lesz, hogy a "NG 105,9" nevű adónévre hirtelen milyen gyorsan fognak majd a MT részéről engedélyt adni névcserére.
A "Magyar Idők FM" kifejezést pedig le is lehet már foglalni.
 #150028  Szerző: Ivoa

Pasa írta:PS: TREND FM
RT: TREND FM - kultura es gazdasag
Én úgy értelmezem a döntést, hogy gazdasági téma nem sok lehet ezután.
Semmi nem akadályozhatja meg, hogy kevesebb kell, hogy legyen a gazdaság, mint augusztus 20. óta, hiszen:

- 20 pont járt a kulturális programra, ha napi műsoridő 45%-ában (közel 11 óra) kulturális műsor megy. Ezt este 7 és reggel 6 között letudják a különleges zenei válogatással.
- 4 pont járt azzal, hogy az alternatív, lágyabb zenei vonalat adják

- 10 pont járt azzal, hogy az óránkénti 3 perces hírblokk mellett (ami itt félóránként 3 perc amúgy) még 21 perc hírműsort adnak. Ez itt abszolút teljesül.
- 2 pont járt azzal, hogy heti 2 órában adnak kultúra/környezetvédelem/fogyasztóvédelem/egészségügyi blokkot. Ez is teljesül.

Mivel este 7 és reggel 6 között lemegy a lágy zenei vonal, így reggel 6 és este 7 között abszolút maradhat a gazdasági tematika.

Amúgy meg szerintem nagy piros pont jár nekik, mert ügyesen hozták össze. :)
 #150027  Szerző: Ivoa

djlacee írta:Nem baj, legalább az az éterszennyező Mária nem foglalja többé a sávot Budapesten. Csak a többi 19 frekijén...
A "többét "szerintem húzd át, és írd át "nem foglalja egyelőre a sávot"-ra. A 88,8-at sem véletlenül hirdették meg pont most, hogy a Mária így járt.
 #150026  Szerző: mihalylovics

Kovi02 írta:
PI változott?
Maradt a B988.
Ahogyan a PTY is Information.
 #150015  Szerző: Milán

Kriczki Andreáék még nem nyilatkoztak, hogy pontosan mi a tervük a megnyert frekvenciával? Gondolom már régen eladta (céginfóban még nem látszódik), ahogy anno az Echo Penisolával is tette.
 #150010  Szerző: djlacee

Nem baj, legalább az az éterszennyező Mária nem foglalja többé a sávot Budapesten. Csak a többi 19 frekijén...
 #150008  Szerző: Kovi02

PI változott?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 35