Jaja, most volt alkalmam összehasonlítani autóban a7-et meg a 451-et. Mérföldkövekkel előrébb vannak a 7-esek, úgy hangzásban, mint műsorban.
Szerintem a 451-nek kár is a frekvencia. Fáj hallgatni

Ivoa írta:amekkorát szólnak most is,szerintem a 106,1-el az egész megye le lenne fedve.(és még beszólnának kecskemétre,Félegyházára,és még Szegeden is az üres "lyukakat" ezzel lefednékdjlacee írta:Akkor már a Rádió 7 lett volna a legjobb erre a frekvenciára, legalább Csongrád kétharmada le lenne velük fedve.frekvenciapásztor írta:Miért adnak olyan rádióknak engedélyt, ami ilyen borzalom műsort kínál? Tényleg! Az NMHH nem tesz semmit ilyenkor? Belső ellenőrzés, rögzített anyagok bekérése stb?Az nem fontos, csak a politikai hovatartozás![]()
![]()
djlacee írta:Akkor már a Rádió 7 lett volna a legjobb erre a frekvenciára, legalább Csongrád kétharmada le lenne velük fedve.frekvenciapásztor írta:Miért adnak olyan rádióknak engedélyt, ami ilyen borzalom műsort kínál? Tényleg! Az NMHH nem tesz semmit ilyenkor? Belső ellenőrzés, rögzített anyagok bekérése stb?Az nem fontos, csak a politikai hovatartozás![]()
![]()
frekvenciapásztor írta:Miért adnak olyan rádióknak engedélyt, ami ilyen borzalom műsort kínál? Tényleg! Az NMHH nem tesz semmit ilyenkor? Belső ellenőrzés, rögzített anyagok bekérése stb?Az nem fontos, csak a politikai hovatartozás![]()
![]()
frekvenciapásztor írta:Heyyo! Tegnap hallgattam őket... nos, ami a legnagyobb probléma, az nem is az, hogy úgy szól, mintha középhullámon adnának, hanem az, hogy van engedélyük ilyen tehetségtelen, nyekergő, olvasni se tudó, ízlésficamos műsorvezetőket beültetni...Bár a botfülű is észreveszi, hogy se szignál, se semmi, csak összevissza nyomkodás, mint az M1-en. Csak itt nincs kép
![]()
![]()
Kovi02 írta:Amúgy nekik még mennyi idejük van "hátra" a szerződésből? Jó lenne ha valamilyen normális,helyi esetleg regionális rádió menne a helyére.Jobban örülnél a "rózsafüzérnek"?
frekvenciapásztor írta:Heyyo! Tegnap hallgattam őket... nos, ami a legnagyobb probléma, az nem is az, hogy úgy szól, mintha középhullámon adnának, hanem az, hogy van engedélyük ilyen tehetségtelen, nyekergő, olvasni se tudó, ízlésficamos műsorvezetőket beültetni...Én is néha hallgatom,az tényleg igaz,hogy úgy szól,mintha KH-n adnának,a stereo jel ugrál,az RDS jele gyenge(full vételnél is csak "szeletek" jönnek le a statikus PS bőlBár a botfülű is észreveszi, hogy se szignál, se semmi, csak összevissza nyomkodás, mint az M1-en. Csak itt nincs kép
![]()
![]()
frekvenciapásztor írta:összevissza nyomkodás, mint az M1-en.???