RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#150275  Szerző: Kovi02

Kép

Csináltam egy testet megint,most nem szakad,álllandóan hozza ezt a szintet,és elég gyors. Netet tekintve a DIGI a faluban sokkal jobb lett,de pld analóg kábelt tekintve gyászos,800 mega fölött alig lehet színesben behozni valamit.(a telekom ennél rosszabb,az UPC nem sokkal jobb). Netet tekintve a DIGI lett a legjobb a faluban,az UPC kicsit alatta,a telekom meg minősíthetetlen.
 #150201  Szerző: Zoshi

Kedves Ügyfeleink!
Visszaszámlálás indul! DIGI Sport 3 csatorna digitális kábeltévé kiosztásunkban az alábbi frekvenciákon érhető el:
DIGI Sport 3 SD:
- Budapest 402 MHz
- Debrecen 778 MHz
- A többi városban 746 MHz
DIGI Sport 3 HD:
Budapest 386 MHz
Debrecen 762 MHz
A többi városban 754 MHz.
A műholdas paraméterekkel is hamarosan jelentkezünk.

Üdvözlettel:
DIGI
 #136941  Szerző: markfelt

szerintem csak simán jelentse hibára. a digi nem néz hülyének, mint a telekom.
 #136940  Szerző: asimov

Meg úgy általában is, mert idővel elfáradnak ezek az eszközök.
Ha van rá lehetőség, akkor havertól, szomszédtól, stb kölcsönkért modemmel ki kell próbálni a netet, és a saját modemet is a másik végponton.
admin írta:...

egy kis túlfeszültség és már meg is nyikkan.
 #136930  Szerző: markfelt

de miért is nem jelented be hibára? ez mobilnet, vagy kábelnet? (gondolom, biztosan nem lan)

a mobilnetnél nem a digi hibája, a telenor szolgáltatását értékesítik tovább (ugyanakkor tartós, megoldhatatlan hiba esetén lemondható), a kábelnetnél meg általában a modem hibásodik meg és cserélni kell, ha ilyenek vannak. cserélik is, elég gyorsan.

egy kis túlfeszültség és már meg is nyikkan.
 #136926  Szerző: Glenn

Kovi02 írta:DiGinet=0. Már a fórumot is alig bírja el,a neten 2 lapnál az egyik be se tölt. Van ennél pocsékabb szolgáltató? :)
Sajnálom, hogy veled így kiszúr a DIGI, de ettől függetlenül továbbra is a legkorrektebb hazai szolgáltató.
 #136924  Szerző: Kovi02

DiGinet=0. Már a fórumot is alig bírja el,a neten 2 lapnál az egyik be se tölt. Van ennél pocsékabb szolgáltató? :)
 #136784  Szerző: markfelt

hd írta:Nagyon örülök az RTL3 HD-nak, de mégis egy hatalamas lófasz a seggükbe, amiért megint kivettek öt külföldi adót, köztük egy hírcsatornát.
ez van. aki nagyon akarja a külföldi fta adókat, tegyen fel egy parabolát...
én megoldottam digi sat smart cam + astra1 + hot bird trióval :)
 #136783  Szerző: hd

Nagyon örülök az RTL3 HD-nak, de mégis egy hatalamas lófasz a seggükbe, amiért megint kivettek öt külföldi adót, köztük egy hírcsatornát.
 #136736  Szerző: Glenn

DIGI DIGI DIGI
(a topik neve t.i.)
:troll:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 88