RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#150324  Szerző: mihalylovics

Ivoa írta:Tippek:

- Esztergom 98,1 MHz - kereskedelmi (nehogy a Klubrádió megpályázza), és a Forrás Rádió vb-je lenne (érdekes lenne, ha a Kék Duna elindulna rajta)
- Hajdúszoboszló 100,6 MHz - közösségi, Katrádió vb Debrecenből
- Velence Meleg-hegy 90,4 MHz - nem tudom, ki akarna ott kereskedelmit indítani, gondolom, közösségi, de nem tudom, kinek?!
- Balassagyarmat 95,7 MHz - közösségi, Katrádió vb, abban a megyében még úgysincs egy sem
- Derecske 94,7 MHz - közösségi, Katrádió vb Debrecenből
- Gyula 90,5 MHz - közösségi, ha a Katrádió elnyeri Orosházát, onnan vb
- Hajdúböszörmény 98,9 MHz közösségi, Katrádió vb Debrecenből

Mondjuk egyik használhatatlanabb, mint a másik, különösen a Bgy 95,7 a Kékes 95,5 miatt.
Ne legyen igazad... (kivéve Esztergomot illetőleg)
 #150322  Szerző: Ivoa

Tippek:

- Esztergom 98,1 MHz - kereskedelmi (nehogy a Klubrádió megpályázza), és a Forrás Rádió vb-je lenne (érdekes lenne, ha a Kék Duna elindulna rajta)
- Hajdúszoboszló 100,6 MHz - közösségi, Katrádió vb Debrecenből
- Velence Meleg-hegy 90,4 MHz - nem tudom, ki akarna ott kereskedelmit indítani, gondolom, közösségi, de nem tudom, kinek?!
- Balassagyarmat 95,7 MHz - közösségi, Katrádió vb, abban a megyében még úgysincs egy sem
- Derecske 94,7 MHz - közösségi, Katrádió vb Debrecenből
- Gyula 90,5 MHz - közösségi, ha a Katrádió elnyeri Orosházát, onnan vb
- Hajdúböszörmény 98,9 MHz közösségi, Katrádió vb Debrecenből

Mondjuk egyik használhatatlanabb, mint a másik, különösen a Bgy 95,7 a Kékes 95,5 miatt.
 #150321  Szerző: Ivoa

Izgalmak!!!

http://mediatanacs.hu/dokumentum/168468/44web.pdf

"524/2015. Felkérés az Esztergom 98,1 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének
kidolgozására
525/2015. Felkérés a Hajdúszoboszló 100,6 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének
kidolgozására
526/2015. Felkérés a Velence Meleg-hegy 90,4 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének
kidolgozására
527/2015. Felkérés a Balassagyarmat 95,7 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének
kidolgozására (ezt minek... zavarja a Kékes 95,5-öt)
528/2015. Felkérés a Derecske 94,7 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének
kidolgozására
529/2015. Felkérés a Gyula 90,5 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására
530/2015. Felkérés a Hajdúböszörmény 98,9 MHz rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének
kidolgozására
531/2015. Az FM4 Rádió Kft. Veszprém 95,1 MHz médiaszolgáltatási jogosultságának hálózatba
kapcsolódásra irányuló kérelme a Mária Rádió Frekvencia Kft. Cegléd 88,3 MHz, Celldömölk 92,5 MHz, Mór
92,9 MHz, Pápa 90,8 MHz, Sárvár 95,2 MHz és a Médiahíd Kft. Telkibánya 100,6 MHz médiaszolgáltatási
jogosultságával
532/2015. A Rádió Juventus Zrt. (Juventus Rádió - Budapest 103,9 MHz) körzeti rádiós médiaszolgáltató
szerződésének módosítására irányuló kérelme" (gondolom a Slágerre való átkeresztelés)
 #150318  Szerző: Glenn

Eredetileg a cigányrádió megszűnése után az volt az álláspont, hogy ezt a frekit többet nem pályáztatják, merthogy zavart frekvencia (épp úgy, mint a 91,4 volt akkoriban, amikor a RadioBRO ott adott). Most hirtelen mégis kiírták gyorsban, egyértelmű, hogy miért (és kinek). :x
 #150310  Szerző: djlacee

Ivoa írta:Nehogy meghallják szavaidat, a 88,9-re is ki lehet írni hasonló feltételekkel pályázatot (és a Gödöllő 93,6-ra is).
NE
 #150309  Szerző: Ivoa

Nehogy meghallják szavaidat, a 88,9-re is ki lehet írni hasonló feltételekkel pályázatot (és a Gödöllő 93,6-ra is).
Kovi02 írta:
admin írta:Meghirdették a 88.8-at.

A cél: versenyélénkítés, piac-színesítés.
Feltételek: jelenleg is működő, és az elmúlt 5 évben legalább 3 évig működő közösségi, budapesti jogosultság, büntetések nélkül.
A leadási határidő: november 30.

De meglepő! Egyedül a Mária Rádió teljesíti ezeket a feltételeket, hiszen véletlenül, éppen november 30-i zárónappal lesz egy ideiglenes jogosultságuk a budapesti 96.8-on (nem indultak el, úgyhogy módosították az engedélyt augusztus 20. - szeptember 18. helyett november 1.-30.-ra). Persze, kötve hiszem, hogy valaha is szólni fognak ott, de a jogosultság megvan.

Kíváncsi vagyok, kelleni fog-e még így is a váci, gyáli, péceli, monori, piliscsabai frekvencia, mivel a 88.8 fogható lesz ott a Szecskáról.

Részletek a hírek közt.

Lehetne az a szlogen is, hogy: 88.8 Mária Rádió - nem mutyiba' készült (de)!
Mondjuk a 88,8-nak semmi értelme nem lenne abból a szempontból,hogy dél felől a BG1(88,9) program letapossa,észak felől ott a nyitrai Anténa(88,8),kelet felől ott lehetne a gyöngyösi 88,9. A szecskáról tolni meg pénzkidobás lenne a zavarás miatt,úgyhogy szerintem sashegy lesz a telephely,vagy a SOTE.
 #150308  Szerző: Kovi02

admin írta:Meghirdették a 88.8-at.

Feltételek: jelenleg is működő, és az elmúlt 5 évben legalább 3 évig működő közösségi, budapesti jogosultság, büntetések nélkül.

De meglepő! Egyedül a Mária Rádió teljesíti ezeket a feltételeket, hiszen véletlenül, éppen november 30-i zárónappal lesz egy ideiglenes jogosultságuk a budapesti 96.8-on (nem indultak el, úgyhogy módosították az engedélyt augusztus 20. - szeptember 18. helyett november 1.-30.-ra). Persze, kötve hiszem, hogy valaha is szólni fognak ott, de a jogosultság megvan.

Kíváncsi vagyok, kelleni fog-e még így is a váci, gyáli, péceli, monori, piliscsabai frekvencia, mivel a 88.8 fogható lesz ott a Szecskáról.

Részletek a hírek közt.

Mondjuk a 88,8-nak semmi értelme nem lenne abból a szempontból,hogy dél felől a BG1(88,9) program letapossa,észak felől ott a nyitrai Anténa(88,8),kelet felől ott lehetne a gyöngyösi 88,9. A szecskáról tolni meg pénzkidobás lenne a zavarás miatt,úgyhogy szerintem sashegy lesz a telephely,vagy a SOTE.
 #150307  Szerző: djlacee

Megpályázhatná a Tilos :twisted:
 #150306  Szerző: markfelt

Meghirdették a 88.8-at.

Részletek a hírek közt.

#150231  Szerző: IstvánB

Kicsit érdekes a mondat. Classnak nem lesz ellenfele, mert már nem számolnak vele. Jövőre úgysem hosszabbítanak. Viszont az országos adónak majd csinálunk egy pesti ellenfelet. :megusta:
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 200