RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#150349  Szerző: Kovi02

Az én tippjeim:

Esztergom 98,1-kereskedelmi( a helyi katrádió,mária mellé igazán elfér)(Kék Duna,vagy Forrás)
Hajdúszoboszló 100,6-kereskedelmi(Rádió M)
Velence 90,4 kereskedelmi(Kék Duna vagy Ozone FM)
Balassagyarmat 95,7 kereskedelmi(új helyi adó)
Derecske 94,7 közösségi(arra hivatkozva,hogy amikor kereskedelmi volt,nem indultak el a frekin azok,akik megnyerték)(lánchíd,vagy európa)
Gyula 90,5 kereskedelmi(Rádió 1,vagy Mega Rádió)
Hajdúböszörmény 98,9 közösségi (európa)
 #150344  Szerző: markfelt

Olvasni olvassák egész biztosan, és a portál is heti kapcsolatban van vele, ugyanakkor nem hiszem, hogy fontos a véleményetek. Vagy bárkié. :)

Egy ideje szívből reméltem, hogy a jelenlegi érában már csak újrapályáztatások lesznek, úgy tűnik, ez a remény is köddéválhat... Inkább ne pályáztassanak, szerintem.
 #150337  Szerző: RatFM

djlacee írta:
RatFM írta:Na ne viccelődjetek már !
Majd a médiatanács pont ezt a fórumot fogja sasolni.
Azt se tudják, hogy létezik !
erre azért nem vennék mérget

Mikor vett figyelembe egy döntéshozó szervezet akármilyen "pórnép" általi megnyilvánulást ? (míg nem folyt vér addig egyik sem !)
Nem akarok politizálni , de 1000 más tényező előrébb van mint egy fórumra beköhögött bejegyzés.
 #150335  Szerző: djlacee

RatFM írta:Na ne viccelődjetek már !
erre azért nem vennék mérget
 #150333  Szerző: RatFM

Ivoa írta:
djlacee írta:Itt vannak az én tippjeim, és remélem a MÉDIATANÁCS emberei ezt olvassák el előbb, és nem a tiedet, Ivoa

- Esztergom 98,1 MHz - kereskedelmi, Forrás
- Hajdúszoboszló 100,6 MHz - kereskedelmi, Debrecen Rádió
- Velence Meleg-hegy 90,4 MHz - kereskedelmi, Sláger FM
- Balassagyarmat 95,7 MHz - közösségi, akár még helyi is lehet, volt ott korábban valami helyi ideiglenes próbálkozás, amit a hallgatók szerettek
- Derecske 94,7 MHz - kereskedelmi, Debrecen Rádió
- Gyula 90,5 MHz - kereskedelmi, Rádió 1
- Hajdúböszörmény 98,9 MHz közösségi, legyen a Katrádió, és akkor lesz elég kereskedelmi, és közösségi is
Én is örülnék, ha a tiedet olvasnák előbb. :troll:

Na ne viccelődjetek már !
 #150329  Szerző: Ivoa

djlacee írta:Itt vannak az én tippjeim, és remélem a MÉDIATANÁCS emberei ezt olvassák el előbb, és nem a tiedet, Ivoa

- Balassagyarmat 95,7 MHz - közösségi, akár még helyi is lehet, volt ott korábban valami helyi ideiglenes próbálkozás, amit a hallgatók szerettek
- Hajdúböszörmény 98,9 MHz közösségi, legyen a Katrádió, és akkor lesz elég kereskedelmi, és közösségi is
Én is örülnék, ha a tiedet olvasnák előbb. :troll:
 #150325  Szerző: djlacee

Itt vannak az én tippjeim, és remélem a MÉDIATANÁCS emberei ezt olvassák el előbb, és nem a tiedet, Ivoa

• 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 200