RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#150362  Szerző: BroCreSt

"Délutáni-kora esti drive time showt leszámítva."

Az milyen műsor? :D
 #150355  Szerző: markfelt

Szerintem ezt a műsornév-parát engedjétek el. A modern, sávos szerkezetű programming egyáltalán nem követeli meg a műsorneveket a morning showt és az esetleges délutáni-kora esti drive time showt leszámítva.

Nekem a kívánságműsor cseszi a szememet kicsit, annyira jó lenne már egyszer örökre elfelejteni ezt a műsortípust.
"PiZSta vagyok Lajoskomáromból, és szeretnék kérni egy számot!". A hideg kiráz a Class FM-en is ettől.
 #150352  Szerző: djlacee

BroCreSt írta:Jó gagyi a logó! :D
Csak az a nem odaillő jellegű frekvencia jelölés
 #150347  Szerző: IstvánB

Micsoda kreatív érdekes szórakoztató műsorok lesznek. Új, nem befásult, kreatív műsorvezetőkkel és új hangokkal! Alig várom!! (Nem)
 #150345  Szerző: szemilan

Viszont látásra Juventus. :( :o :(

Pedig én még reménykedtem benne, hogy valaha visszatér hozzám az éterbe is.

Ehhez a névváltozáshoz meg:

" kiemelten a 80-as évek zenéit sugározza, de hangzásvilága a modern kornak felel meg, illetve neve a változatosságot szimbolizálja"

Nekem a Sláger szó nem a változatosságot juttatja az eszembe, hanem a régebbi "agyonjátszott, megunhatatlan" zeneszámokat, viszonylag tűrhető ismétlésekkel.

" Hello Sláger! , Sláger Délelőtt , Sláger Délután "

Borzalmasan kreatív, ülj le egyes!! Ezt valami sablon alapján gyártják???

Elszomorító, hogy 26 év után csak így leváltják..... valami összeállítás, megemlékezés, legszebb pillanatok stb... lehetne.
 #150342  Szerző: markfelt

Chucky írta:Olvasva a cikket, igazából csak a név változik, semmi más.
Meg az arculat, meg a zene...
Szerintem nagyon időszerű volt, a Juventus név iszonyatosan elfáradt, kb. 2009 óta mondogatom. Persze kár érte, de ez van.
 #150341  Szerző: Glenn

Chucky írta:igazából csak a név változik
Az is elég baj. :(
 #150340  Szerző: Chucky

Olvasva a cikket, igazából csak a név változik, semmi más.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 260