RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#15041  Szerző: VidámSrác

Johnny írta:De ha jönnek az ukránok és a kocsi mögé kötnek valakit az nem én szeretnék lenni.
emlékezzünk Kármán Irén sztorijára. ő nagyon belenyúlt, hozzá képest mi semmik vagyunk. meg egy ilyennek is lehet óriási publicitása :sealed:
 #15017  Szerző: mg

mg írta:
tomazo írta:
mg írta:holnap délután nálunk lesznek kerekasztalbeszélgetni löketről, mpx-ről, adóteljesítményekről, ilyesmikről :)
(mellesleg közvetítjük is, előreláthatólag 13 órától, ha valakit érdekel)
hol van az a nálunk? eselteg online vagy offline meghallgatás? engem érdekelne.
http://radiomi.hu
felújítás címszóval ma reggel elvágták a netkapcsolatot a stúdióban, vagy helyreáll addig, vagy nem, ha igen, akkor adjuk, ha nem, akkor holnap 15 órától megy felvételről, ha minden oké lesz addig.
 #15016  Szerző: Johnny

Szerintem is jó ötlet.
De ha jönnek az ukránok és a kocsi mögé kötnek valakit az nem én szeretnék lenni.
 #15014  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:Lassan ki kellene adni egy közös közleményt, melyben mélyen elítéljük az Advertum kft.-t, és felháborodásunknak valamint értetlenségünknek adunk hangot, az nhh töketlenkedésével kapcsolatban. Sokan aláírnák a rádióvezetők és munkatársak közül. Kicsit felkapná a média is.
tényleg, meg kellene fogalmazni egy petíciót, amit utána el kellene küldeni az ország valamennyi rádiójába. aztán (reménykedve abban, hogy nem sz*rnak egy nagyot erre abszurdisztán rádióvezetői*) várni a csatlakozó válaszokat és kiadni az egészet valami nyíltlevél-szerűség formában. biztosan lenne publicitása.

ez lenne az anti-advertum mozgalom (gárda) megszületésének pillanata :twisted: :twisted: :twisted:

* itten van dologban a bökkenő
 #14989  Szerző: Obladioblada

Lassan ki kellene adni egy közös közleményt, melyben mélyen elítéljük az Advertum kft.-t, és felháborodásunknak valamint értetlenségünknek adunk hangot, az nhh töketlenkedésével kapcsolatban. Sokan aláírnák a rádióvezetők és munkatársak közül. Kicsit felkapná a média is.
 #14965  Szerző: mg

tomazo írta:
mg írta:
Pasa írta:Hát pedig szombat-vasárnap is szoktak akciózni, nincs ez hivatali időhöz kötve.
holnap délután nálunk lesznek kerekasztalbeszélgetni löketről, mpx-ről, adóteljesítményekről, ilyesmikről :)
http://radiomi.hu
 #14964  Szerző: tomazo

mg írta:
Pasa írta:Hát pedig szombat-vasárnap is szoktak akciózni, nincs ez hivatali időhöz kötve.
holnap délután nálunk lesznek kerekasztalbeszélgetni löketről, mpx-ről, adóteljesítményekről, ilyesmikről :)
 #14963  Szerző: mg

#14933  Szerző: Pasa

Hát pedig szombat-vasárnap is szoktak akciózni, nincs ez hivatali időhöz kötve.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 222