RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#150575  Szerző: álnokfutó

Gr3g0ry írta:
mihalylovics írta:mert mért is ne? elvégre belefér a "80-as, 90-es" skatulyába (vagy nem?) :D
Nem is tudom de hogy egy több éves brand-et így elcseszni... :|
Sokan úgy gondolják hogy a "Sláger rádió" (új tulajdonossal de legalább) visszatért.
Viszonylag kevesen emlékeznek már rá, de az ŐS Sláger Rádiót is Bertók rakta össze, ő volt az első programigazgató viszonylag mérsékelt sikerrel, mivel az igazi áttörést a Bolla féle programming hozta el. Érdekes színfolt, hogy anno a Sláger is egy közvéleménykutatásra hivatkozva indult retro rádiónak pont mint most a Juventus.
 #150574  Szerző: FLaci81

Ez amolyan ex Sláger / Juventus-os 80s esetleg 90s évek nyakig befásult zenéi egy két kivétellel...

Sehol egy Bad Boys Blue, Blue System, Első Emelet, Fancy, Jason Donovan, Jermaine Stewart, esetleg London Boys, Mel & Kim, Milli Vanilli... Ezek csak a 80s évekből és még lehetne sorolni bőven bőven...
Valamelyik nap hallottam rajta C. C. Catch-et az mondjuk jó volt, vagy a Neoton Família
90s éveket inkább le sem írom, mert ki sem férne ide...
 #150568  Szerző: Glenn

Szerintem éppen két régi rádiós brandet vágnak most taccsra a 103,9-en. :(
 #150563  Szerző: Gr3g0ry

mihalylovics írta:mert mért is ne? elvégre belefér a "80-as, 90-es" skatulyába (vagy nem?) :D
Nem is tudom de hogy egy több éves brand-et így elcseszni... :|
Sokan úgy gondolják hogy a "Sláger rádió" (új tulajdonossal de legalább) visszatért.
 #150549  Szerző: zenefalo

Állítottak volna a hangzáson? Olyan fátyolos,dinamikátlan,néha hullámzó,kicsit túlkompresszáltnak tűnik,legalábbis nekem!
 #150535  Szerző: Gr3g0ry

farkasgabor74 írta:Igaz ott van Szolnokon az Amadeus és ők is ezt tolják (nem is rosszul!), de helyi/vidéki rádiók ritkán kapnak nagyobb teret, de ha mégis, akkor az csak időszakos.
OFF:
Persze,az Amadeus,nem egyszer "mondott már ellent" a "80-s 90-s stílusra". :lol:
ON:
 #150530  Szerző: farkasgabor74

Magánvélemény: Alapvetően tetszik, amit a váltás óta hallottam. Valószínűleg azért is, mert már nagyon hiányzott egy profi "sláger rádiós" utánérzés. Remélem marad a színvonal és folyamatosan fejlesztik, színesítik az arculatot. Plusz kívánság a részemről, hogy idővel országosan vagy legalább valamilyen hálózatos megoldással vidéken is hallható legyen. Szerintem kell egy kis múltidéző rádió is az éterbe, főleg ha azt profin kivitelezik. Igaz ott van Szolnokon az Amadeus és ők is ezt tolják (nem is rosszul!), de helyi/vidéki rádiók ritkán kapnak nagyobb teret, de ha mégis, akkor az csak időszakos. Visszatérve a Slágerhez... Valaki írta korábban, hogy Somogyi és Dénes már megfáradt. Nos, hallgatva mindkettőt az a véleményem, hogy Dénes még mindig képes alkalmazkodni és változni, vagyis kifejezetten jó hallgatni az új környezetben. Somogyi Zoli pedig (minden tiszteletem az övé!), sosem volt számomra klasszikus rádiós hang. de... De most is ugyanazt hozza, mint eddig. Megszoktam. ;)
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 102