RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#150853  Szerző: Gr3g0ry

Petőfi rádió (104.6 - Szeged) ohhhh sh1t. :wailing:
 #150788  Szerző: Gr3g0ry

Még hétfőn sikerült elfogni a Csaba rádiót(104.0) A sláger fm ekkor nem volt megtalálható.
 #150710  Szerző: Gr3g0ry

Kiiktattam a zavarást: Mária rádió 88.3 MHz kissé zajosan(egykis rózsafüzér,"vatikáni" hírek és egy kis szentírásolvasás "meghozta" az életkedvemet)... :megusta:
Valószínűleg ceglédről jöhetett(gondolom abból hogy a cegléd radió is bejön).
 #150708  Szerző: Gr3g0ry

Néhány helyi/körzeti amit venni tudok éppen:gong fm,music fm,sirius rádió,aktív rádió,cegléd rádió,sláger fm,(ja meg Szent István rádió).
 #150638  Szerző: mkabelhusk

Mai „fogás” :
BUDAPEST, XX. Kerület - X. emelet
Korábban is jött a KORONA, de most „tökéletesen” RDS-el:

https://youtu.be/SrZG52A86Gk
 #150631  Szerző: Kovi02

Gr3g0ry írta:
Kovi02 írta: (A 103,0-n nagyon jó zenék mentek,először nem tudtam mi az,erre egy angol nyelvű szignál: "You're listening to Tysa FM Radio on 103.0" :shock: )
Hmmm..nem is lenne rossz ötlet ha a hazai rádióknál(helyieknél is) is elhangzana időnként egy-egy angol nyelvű szignál.
:)
Van angol nyelvű szignál a 91.1 Rádió.1 nél(ott eléggé sűrűn megy). Angol nyelvű szignál részletet még talán a 89,5 Music FM-nél ,illetve az Ozone FM nél szokott menni(itt csak ennyi: best hits-music station)
 #150629  Szerző: joe

Gr3g0ry írta:
Kovi02 írta: (A 103,0-n nagyon jó zenék mentek,először nem tudtam mi az,erre egy angol nyelvű szignál: "You're listening to Tysa FM Radio on 103.0" :shock: )
Hmmm..nem is lenne rossz ötlet ha a hazai rádióknál(helyieknél is) is elhangzana időnként egy-egy angol nyelvű szignál.
Itt az egyik angol ID: "ti" "áj" "es" "é"...TISA FM - saját felvétel a 104,3 MHz nagybereznai adóról...csakhogy képben legyünk, ez az ukrán állami rádió kárpátaljai regionális adása. Joe
 #150628  Szerző: Gr3g0ry

#150627  Szerző: Kovi02

Nyíregyházáról hazaértem,az ukránok nagyon jól jöttek a városon belül is.
PI kódokat nem tudtam megnézni,PS-ekben ez a változás ukrán adókon:
101,9 a ZAKARPATTYA_FM_REKLAMA_+tel ről lett csak ZAKARPATTYA_FM (nagyon túl van lökve,150khz filterekkel is 102,2-ig hallatszódott!)
101,6 VERSIYA FM- nincs RDS,pedig volt: VERSIYA_
105,2 _LUX_FM_ REKLAMA_ 661-280_ (itt nagyon jó ukrán zenék mentek :party: ,de nem kellene a zenékre szignál)
a többi ukránnál nem volt változás
(A 103,0-n nagyon jó zenék mentek,először nem tudtam mi az,erre egy angol nyelvű szignál: "You're listening to Tysa FM Radio on 103.0" :shock: )
Amúgy az ukrán rádiók nagyon jól vannak zenei téren összerakva,nekem nagyon tetszettek!
 #150622  Szerző: joe

Kovi02 írta:107,9 DJ FM(ez honnan ad? fmlisten nincs róla semmi,a jelszintje kicsit erősebb,mint a Kholmtsi i adóknak)
A 104,3-on is van egy ukrán,azt nem sikerült azonosítani.
Az "első" egy tervezett frekvencia Ungvár körzetre, a "második" Nagybereznáról osztott műsoridőben a körzeti "Tisa FM" ill. az állami UR1 adását sugározza. Joe
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 541