RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#150677  Szerző: Gr3g0ry

zenefalo írta:Van egy szignál,ami idegesítő,nem tudják milyen évet írunk? ,,2013 után 2014-ben is mi vagyunk a legnépszerűbbek!" Talán voltunk,nem?
Tudod milyen a reklámkampány.... :troll:
 #150675  Szerző: zenefalo

Van egy szignál,ami idegesítő,nem tudják milyen évet írunk? ,,2013 után 2014-ben is mi vagyunk a legnépszerűbbek!" Talán voltunk,nem?
 #150667  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Igaz, egyszer van, egyszer nincs. Talán a régebbi zenéknél van még.
Talán nem merik bemondani, mert nem olyan (jó) zene. :D
 #150660  Szerző: markfelt

Igaz, egyszer van, egyszer nincs. Talán a régebbi zenéknél van még.
 #150658  Szerző: Attis

Továbbra is van dalcímbemondás. Ma délelőtt egy mix ment, azért nem volt. Illetve a nagyon új zenéknél nincs.
 #150656  Szerző: markfelt

oldman írta:Nem tudom mennyivel jobb, hogy épp most nem fartúrás megy, hanem a beszólogatás. Politikának nem kéne lennie ebben a rádióban! Bár az is igaz, hogy nincs olyan rádió ma, ahol ne lenne.

Imádom ezeket a jó pofa lemezlovasokat. Mindegyiknek muszáj legalább egyszer egy felkonf során elmondania, hogy "Hölgyeim és uraim"! Már csak a mélyen tisztel publikum hiányzik.

Amúgy a rádió hibátlan.
Tekintettel arra, hogy nem volt egyetlen olyan rádió sem, aminek a híreit ne központilag diktálták volna, ez sajnos előrelépés.

Nemcsak beszólogatnak, a jó hírt is mondják, meg a rosszat is. Szerintem.
 #150655  Szerző: szabogabor10

oldman írta:Nem tudom mennyivel jobb, hogy épp most nem fartúrás megy, hanem a beszólogatás. Politikának nem kéne lennie ebben a rádióban! Bár az is igaz, hogy nincs olyan rádió ma, ahol ne lenne.

Imádom ezeket a jó pofa lemezlovasokat. Mindegyiknek muszáj legalább egyszer egy felkonf során elmondania, hogy "Hölgyeim és uraim"! Már csak a mélyen tisztel publikum hiányzik.

Amúgy a rádió hibátlan.
Az se lenne jobb, ha semmitmondó bulvárhírekkel meg "cölöpökkel" kitömnék az egész hírblokkot.
 #150654  Szerző: oldman

Nem tudom mennyivel jobb, hogy épp most nem fartúrás megy, hanem a beszólogatás. Politikának nem kéne lennie ebben a rádióban! Bár az is igaz, hogy nincs olyan rádió ma, ahol ne lenne.

Amúgy a rádió hibátlan.
 #150653  Szerző: szabogabor10

admin írta:Végre eltűntek a dalcímbemondások. A Shazam korában (+RDS +web) felesleges és zavaró is volt. Én zeneileg is jobbnak érzékelem és a hírek is tetszenek.
Egyetértek. A hírek mostmár nekem is tetszenek, hála az égnek ma már egész más szelek fújnak a rádió tulajával kapcsolatban.
 #150651  Szerző: markfelt

Végre eltűntek a dalcímbemondások. A Shazam korában (+RDS +web) felesleges és zavaró is volt. Én zeneileg is jobbnak érzékelem és a hírek is tetszenek.
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 565