RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#150765  Szerző: asr27

Szerintem a rádió célkorosztálya (15-35évesek) nem igényli, hogy karácsonykor, csak karácsonyi zenék szóljanak egész nap.
Bőven elég lenne egy órában 2-3 karácsonyi dance zene. Az idősebb korosztály, aki karácsonyi zenét akar hallgatni, annak ott lesz másik 10-12 rádió, ahol azt hallgathat 3 napig.
 #150753  Szerző: oldman

IstvánB!
Köszönjük! Igen, mi szeretünk vitatkozni. :)

mihalylovics!
Az átlag karácsonyi zenék mellett, akár mehetne Mr Probz - Waves, eredeti verzió is.
 #150752  Szerző: IstvánB

Minden évben erről vitatkoztok. :punch:
 #150748  Szerző: djlacee

Léteznek amúgy karácsonyi topslágerek, és dance zenék is
 #150747  Szerző: mihalylovics

oldman írta:Nem olyan szörnyű dolog ám, hogy egy évben egyszer karácsonyi zene szól. Minden bántás nélkül az belefér, hogy 364 napon keresztül, napi ötször megy Newik, akkor tán ennyi is. Az ilyen zenei kínálatot játszó rádiók is hasonlóan működnek karácsonykor, a világ minden táján.
Azt is merem állítani, hogy akik azt hangoztatják, hogy nem kell karácsonyi zene ilyenkor egy rádióban, amúgy sem rádiót hallgatnak ilyenkor, de sikk utálni a karácsonyi dalokat. Az tényleg igaz, hogy kevés a jó karácsonyi dal. Kíváncsi vagyok, hogy ők ezt hogyan is oldják meg. Esetleg találnak karácsonyi, vagy akusztikus verziót a már ismert "top slágerkehez".
Mondjuk a Slágeren ezt el tudom képzelni, de egy többnyire újdonságokat játszó rádióban nem. Egyszerűen formátumidegen. Egyébként vannak, akik akkor is hallgatnak rádiót és nemigen kíváncsiak a giccsparádé karácsonyi nótákra. Legalább lenne egyetlenegy rádió, ami nem játszik egyet sem belőlük.
 #150746  Szerző: oldman

Nem olyan szörnyű dolog ám, hogy egy évben egyszer karácsonyi zene szól. Minden bántás nélkül az belefér, hogy 364 napon keresztül, napi ötször megy Newik, akkor tán ennyi is. Az ilyen zenei kínálatot játszó rádiók is hasonlóan működnek karácsonykor, a világ minden táján.
Azt is merem állítani, hogy akik azt hangoztatják, hogy nem kell karácsonyi zene ilyenkor egy rádióban, amúgy sem rádiót hallgatnak ilyenkor, de sikk utálni a karácsonyi dalokat. Az tényleg igaz, hogy kevés a jó karácsonyi dal. Kíváncsi vagyok, hogy ők ezt hogyan is oldják meg. Esetleg találnak karácsonyi, vagy akusztikus verziót a már ismert "top slágerkehez".
 #150745  Szerző: Dani

Már kezdik reklámozni, hogy december 24.-én csak karácsonyi zene fog szólni... De most komolyan, miért kell ezt? Nem is illik bele abszolút a rádió zenei kínálatába... Nem csak így lehet kifejezni az ünneplést...
 #150700  Szerző: asr27

Dani írta:Engem zeneileg a Roxy rádió fénykorára emlékeztet. Remélem ilyen fog maradni.
Egyetértek. :)
 #150699  Szerző: Dani

Engem zeneileg a Roxy rádió fénykorára emlékeztet. Remélem ilyen fog maradni.
  • 1
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 565