RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#150978  Szerző: markfelt

asr27 írta:Súlyosan elkapcsolós ma ez a rádió, legalábbis számomra.
Semmi gond, kell néhány hallgató a Sláger FM-nek úgyis!
 #150973  Szerző: asr27

Súlyosan elkapcsolós ma ez a rádió, legalábbis számomra.
 #150971  Szerző: Gr3g0ry

WTF? Mi ez a hirtelen stílusváltás? :gülü:
 #150800  Szerző: Gr3g0ry

Dani írta: Egyetértek!
Ha már a célkorosztálynál tartunk, szerintem újra kellene gondolni azt is, hogy Bochkor Gábor illik-e ehhez a rádióhoz. Tehetséges, meg nagy rádiós múltja van, ez kétségtelen, de nem a Slágeren volna inkább a helye?
A slágernek vajon mekkora épp a lefedettsége szerinted? :lol:
 #150772  Szerző: markfelt

Egész napos karácsonyi műsorfolyam felesleges, 1-2 zene kellene. A Rádió1-en egyébként ez volt, néhány karácsonyi, lehetőleg frissebb popzene napközben, a DiscoShitben pedig chillout mix, luc-tuc néven. :)
 #150770  Szerző: Dani

admin írta:Szerintem jól csinálja, bőven jó az Önindító most, nem zárja ki a célcsoportot. Bochkor vérprofi, lehet utálni, szeretni, fikázni, irigykedni rá, rajongani érte, de ez szerintem objektív tény. Dani és Petra is tök jók.

Mellesleg Amerika keleti-parti legnépszerűbb reggeli showja Elvis Durannal ugyanez. 50-es csávó 15-29-nek, és imádják.

Amúgy Cooky se huszonéves már...
A karácsonyi zenékről mi az állásfoglalásod? Helyénvaló, vagy nem ebben a rádióban?
 #150769  Szerző: markfelt

Szerintem jól csinálja, bőven jó az Önindító most, nem zárja ki a célcsoportot. Bochkor vérprofi, lehet utálni, szeretni, fikázni, irigykedni rá, rajongani érte, de ez szerintem objektív tény. Dani és Petra is tök jók.

Mellesleg Amerika keleti-parti legnépszerűbb reggeli showja Elvis Durannal ugyanez. 50-es csávó 15-29-nek, és imádják.

Amúgy Cooky se huszonéves már...
 #150768  Szerző: Dani

djlacee írta:Bochkor óta szerintem a hallgatottság lendületet vett
Szerinted fiataloknak való Bochkornak a stílusa?
 #150767  Szerző: djlacee

Bochkor óta szerintem a hallgatottság lendületet vett
 #150766  Szerző: Dani

asr27 írta:Szerintem a rádió célkorosztálya (15-35évesek) nem igényli, hogy karácsonykor, csak karácsonyi zenék szóljanak egész nap.
Bőven elég lenne egy órában 2-3 karácsonyi dance zene. Az idősebb korosztály, aki karácsonyi zenét akar hallgatni, annak ott lesz másik 10-12 rádió, ahol azt hallgathat 3 napig.
Egyetértek!
Ha már a célkorosztálynál tartunk, szerintem újra kellene gondolni azt is, hogy Bochkor Gábor illik-e ehhez a rádióhoz. Tehetséges, meg nagy rádiós múltja van, ez kétségtelen, de nem a Slágeren volna inkább a helye?
  • 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 565