RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#152734  Szerző: blue

Gyurii írta:Mai naptól elindult a békéscsabai adójuk is a 100,9-en. Így helyi rekord állt fel tudtommal! 5 helyi adó szól közvetlen a megyeszékhelyen. :) (Orosházi 94,2-ről még nincs információm.)
Megy a 94,2 is, erôsebb mint a 90.2. Nekem úgy tûnik, h H-polban. A 100.9 zajmentes st Oh-n. Olyan erôs mint a 97.3.
 #152731  Szerző: Gyurii

Mai naptól elindult a békéscsabai adójuk is a 100,9-en. Így helyi rekord állt fel tudtommal! 5 helyi adó szól közvetlen a megyeszékhelyen. :) (Orosházi 94,2-ről még nincs információm.)
 #151133  Szerző: Gyurii

Békéscsaba (100,9 Mhz) várható indulás..? :roll:
 #151129  Szerző: Ati7

Nekem is tetszett :yes: . Múltkor a 102,3-ra raktam a tunert(hátha bejön a BNR Horizont),és egész jó zenék mentek(vagy 4 ID nélkül egymás után),majd lejött a PI: B206.[/quote]

:D Itt Kecskeméten a központban ahol lakom 100.8 és a 106.4 is olyan gyenge, hogy bármilyen adó ki tudná 'túrni' a helyéről (azt tudom, hogy a 106.4 vételkörzetébe nem tartozunk bele). Például ha zsebrádión akarnám hallgatni, van egy hely ahol tudom fogni a 106.4-et de félek, hogy leesik a polcról, a fejemre. Olyan akrobata állásban kell hagynom a rádiót. :) Ezért ha hallgatom, internetről teszem.[/quote]
És a AM-ről se jön?[/quote]

Félreértés ne essék nem nyavalyogni akarok, csak a tapasztalataim írom le. Na jó tegnap este találtam egy helyet a szekrény alatt, félig a rádiót becsúsztatva ahol fogta a 100.8-at úgy, hogy nem kellett közben a kezemben fognom. :boldog:
A KH-al az a helyzet, hogy a két 1251-es freki vételkörzete pont Kecskemétnél van egyforma távolságra és itt a kettő összecseng, vagy fadel. Az 1116-os miskolci pedig szintén fédel.
 #151126  Szerző: Gr3g0ry

Ati7 írta:
Kovi02 írta:
Ati7 írta:Nekem is pozitív a véleményem a Népek dalai műsorról! Ha tehetem hallgatom! :)
Nekem is tetszett :yes: . Múltkor a 102,3-ra raktam a tunert(hátha bejön a BNR Horizont),és egész jó zenék mentek(vagy 4 ID nélkül egymás után),majd lejött a PI: B206.
:D Itt Kecskeméten a központban ahol lakom 100.8 és a 106.4 is olyan gyenge, hogy bármilyen adó ki tudná 'túrni' a helyéről (azt tudom, hogy a 106.4 vételkörzetébe nem tartozunk bele). Például ha zsebrádión akarnám hallgatni, van egy hely ahol tudom fogni a 106.4-et de félek, hogy leesik a polcról, a fejemre. Olyan akrobata állásban kell hagynom a rádiót. :) Ezért ha hallgatom, internetről teszem.
És a AM-ről se jön?
 #151123  Szerző: Ati7

Kovi02 írta:
Ati7 írta:Nekem is pozitív a véleményem a Népek dalai műsorról! Ha tehetem hallgatom! :)
Nekem is tetszett :yes: . Múltkor a 102,3-ra raktam a tunert(hátha bejön a BNR Horizont),és egész jó zenék mentek(vagy 4 ID nélkül egymás után),majd lejött a PI: B206.
:D Itt Kecskeméten a központban ahol lakom 100.8 és a 106.4 is olyan gyenge, hogy bármilyen adó ki tudná 'túrni' a helyéről (azt tudom, hogy a 106.4 vételkörzetébe nem tartozunk bele). Például ha zsebrádión akarnám hallgatni, van egy hely ahol tudom fogni a 106.4-et de félek, hogy leesik a polcról, a fejemre. Olyan akrobata állásban kell hagynom a rádiót. :) Ezért ha hallgatom, internetről teszem.
 #151109  Szerző: Kovi02

#150939  Szerző: Ati7

Nekem is pozitív a véleményem a Népek dalai műsorról! Ha tehetem hallgatom! :)
 #150779  Szerző: markfelt

A Népek dalai c. műsor este 9-től akkora űrt tölt be a médiapiacon, hogy nem tudom kikapcsolni. Egyel előrébb került a csatornalistámban a Dankó. :)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 81