Pasa írta:asr27 írta:2010 óta csak romlott a helyzet
Nem romlott.
Az a baj, hogy én csak ellenkezni tudok veled, mert az ellenzéki rizsát nyomod, bocs... 
Hányszor írjam még le neked, hogy nem vagyok balos, sem jobbos. Azt is leírtam már, hogy 2010-ben a fideszre tettem az x-et, mert a tököm ki volt az mszp-vel, s bíztam abban, hogy "na most majd a fidesz rendet rak és jobbra fordulnak a dolgok".
Szépen csendben vártam, jött 2011, jött 2012 és egyre fogyott a bizalmam a fideszben, amikor láttam, hogy már akkor olyan dolgokhoz nyultak hozzá, ami rohadtulk nem volt fontos, például: Utcák, közterek átnevezése...
Aztán utána jöttek szép sorban a többi nagyon rossz intézkedések, lopások.
Most számomra a legirritálóbb, az, hogy ennyire pofátlanul még gyurcsányék sem mertek közpénzt lopni és ostobaságokra elszórni, amikor egy gázszerelő már focicsapatot vásárol Horvátországban közpénzből?!
Magyarázd már el, hogy mi a F@szból lett a 80. leggazdagabb ember mészáros lőrinc 5 év alatt? De ez csak egy példa a számtalan lopások közül.
Még egyszer leírom, nem védem az MSZP-t, csak tisztán látom a tényeket: A jelenlegi hatalom durvábban nyomja és többszörösét veszi el a dolgozó parasztoktól!
Hidd el nekem, nagy a baj, amikor már a törvényt úgy módosítják, hogy az csak nekik legyen jó, és még többet tudjanak lopni!
Ja és az egészségügy: Tudom, jön a duma, hogy ezt is az ellenzék mondja csak, hogy nagy a baj. Hidd el nem hazudik az ellenzék. Van egészségügyben dolgozó családtagom, és tényleg nagy a baj! ápolók fizetése a béka segge alatt van, amiből nem lehet megélni! Milyen dolog az, hogy a betegek egy vékony szelet kenyeret kapnak reggelire, teával? Még a börtönökben is komolyabb reggelit osztanak! A rohadt focira 5x annyi közpénzt oszt a fidesz, mint az egészségügyre, ilyen az MSZP-nél nem volt! Attól, mert az orbánnak mániája a foci, még nem kéne az adófizetők pénzét a focira szórni, főleg úgy, hogy az egészségügy a romokban hever, csakúgy, mint a rádiós piac. Nem is emlékszem, mikor volt olyan, hogy Budapesten 3 kereskedelmi rádió volt. Talán amikor még 1-2 éves lehettem.....
Még, hogy jó irányba megyünk, Látom:
http://propeller.hu/itthon/3182952-hata ... artalekbol