RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#15178  Szerző: Zoey

Na ezen én is elcsodálkoztam. A Goldon egy nap még volt, aztán hirtelen eltűnt. De én már akkor sem bírtam.
 #15176  Szerző: tomazo

veres g. le van tiltva? ennek mi az oka?
 #15175  Szerző: Zoey

Jaja, ez meglehet. Mindenesetre a többi rádió igencsak örülne távozásuknak... Lehet, akár meg is pályáznák ezt a focis ügyet, nem?
 #15173  Szerző: tomazo

Zoey írta:Miért, ez szerintetek fogja befolyásolni Gold FM ügyét? Ettől könnyebb lesz az eljárás az adólepecsételés ügyében? Gondolom ez most egy igen váratlan pontként érte őket... :)
hát ha kiesnek a kosárból akkor az mindenre befolyással van.

nem kizárt hogy ezeknek az az oka, hogy így hogy mar nincs rádiójuk söt botrányszag van nem nagyon kellenek "fent" sem...
 #15172  Szerző: Zoey

Miért, ez szerintetek fogja befolyásolni Gold FM ügyét? Ettől könnyebb lesz az eljárás az adólepecsételés ügyében? Gondolom ez most egy igen váratlan pontként érte őket... :)
 #15167  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:
és éppen a pénzügyminiszter javasolja? ma még nincs április elseje ugye? :hehe: :hehe: mondjuk a népszabadság meglehetősen ritkán szokott rosszul értesülni ilyen témákban (hátha nem ez az ügy a kivétel) :shock:
 #15155  Szerző: Obladioblada

#15151  Szerző: Obladioblada

Csak akkor is az a szar, hogy ha mondjuk lakáshitelem van, nem fizetem, a bank meg jön és lefoglalja a lakást, engem pedig kilakoltat, az általam fogadott biztonsági őrt, úgy zavarja el a rendőr, ahogy nem szégyelli. Itt mindenki egyenlő. Vannak egyenlők és egyenlőbbek.
 #15144  Szerző: mg

elég ott először a Gazdasági Versenyhivatal vagy ilyesmi is, meg az NHH-hoz is magánbeadványt fogalmazni, mert az ORTT-n kívül sztem még eddig szart bele mindenki, amúgy meg leginkább a többi rádiót kéne, hogy zavarja a dolog, pattogjanak azok kicsit, vagy ha nekik ez így jó, hogy szopnak a reklámpiacon ezek miatt, hát akkor megkockáztatom, hogy tegyük félre az igazságérzetünket és hadd szopjanak tovább...
 #15142  Szerző: Zoey

Hát ha megfogalmazod az angol szöveget, megszerzed az elérhetőségeiket, kűdhetjük!!! Persze szerintem mind alá is írjuk ;)
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 222