RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#151555  Szerző: djlacee

Kép
 #151553  Szerző: Kovi02

Ati7 írta: Budapesttől-Szegedig
Az jó,hogy ezt ismételgetik,Bp-n egész jól,hallgathatóan szól,de Szeged és környékén be se jön(se a 87,6 se a 88,7 még a 99,6!! szól valamennyire)
 #151549  Szerző: Gr3g0ry

Rufe an!!!! Rufe an!!!
Kép
 #151548  Szerző: Ati7

Abból az alkalomból, hogy a rádió most 20 éves lett, lehet különféle ajándékokat nyerni. Ugye megnyerték az adott nyereményt és nem fejeződött be a riport, hanem tovább folytatódott a beszélgetés és az illető elmondta a nyilvánosság előtt a telefonszámát Budapesttől-Szegedig, hét megyében hét frekvencián :D Van most időm hallgatni, mert a munkahelyemen egész nap a Gong szól.
 #151453  Szerző: Gr3g0ry

Kovi02 írta:
Itt is. ( 87,6 99,6 88,7)
Azthiszem 87.6,93,6, és olykor a 96.5.
 #151429  Szerző: Kovi02

Gr3g0ry írta:
nemethi1980 írta:Megerőltettem magam és belehallgattam a megújulásba. A szignálok megújítása jobbat tett nekik, ez egyértelmű. A zene katyvasz volt, ismeretlen, néha club, néha pop, majd rock, össze vissza. A műsorvezetőknek pedig valaki állítsa már be a mikrofon processzort, mert borzalmas. A keverések jók voltak. Kb 40 percet hallgattam, elég volt egy időre. Ha kapnának egy konkurenciát Kecskeméten, igen nagy bajban lennének rövid időn belül, és talán akkor késztetve lennének az újításokra. Addig nem fognak.
7 frekvencián szólnak(ide is elhallatszik 2-3 helyről akár) szóval magasról.... :D
Itt is. ( 87,6 99,6 88,7)
 #151427  Szerző: Gr3g0ry

nemethi1980 írta:Megerőltettem magam és belehallgattam a megújulásba. A szignálok megújítása jobbat tett nekik, ez egyértelmű. A zene katyvasz volt, ismeretlen, néha club, néha pop, majd rock, össze vissza. A műsorvezetőknek pedig valaki állítsa már be a mikrofon processzort, mert borzalmas. A keverések jók voltak. Kb 40 percet hallgattam, elég volt egy időre. Ha kapnának egy konkurenciát Kecskeméten, igen nagy bajban lennének rövid időn belül, és talán akkor késztetve lennének az újításokra. Addig nem fognak.
7 frekvencián szólnak(ide is elhallatszik 2-3 helyről akár) szóval magasról.... :D
 #151422  Szerző: nemethi1980

Megerőltettem magam és belehallgattam a megújulásba. A szignálok megújítása jobbat tett nekik, ez egyértelmű. A zene katyvasz volt, ismeretlen, néha club, néha pop, majd rock, össze vissza. A műsorvezetőknek pedig valaki állítsa már be a mikrofon processzort, mert borzalmas. A keverések jók voltak. Kb 40 percet hallgattam, elég volt egy időre. Ha kapnának egy konkurenciát Kecskeméten, igen nagy bajban lennének rövid időn belül, és talán akkor késztetve lennének az újításokra. Addig nem fognak.
 #151398  Szerző: forlife70

oldman írta:Csak azt nem értem, ha egy rádió nem budapesti frekivel rendelkezik, akkor mért kell gyengébbnek lennie. Miért nincs meg az igény a jobbra?
Ez egyáltalán nem így van, hogy nincs igény a jobbra! Igény igenis van, Kecskeméten is, Nyíregyházán is (ne feledjük: a Sunshine reggeli műsora Rádiós Korrektúra díjas), meg Sopronban is. A kérdés, hogy ki és hogyan elégíti ki azt. A szegedi Rádió 88-ról sokáig tartották, hogy a legjobban összerakott vidéki rádió (azóta valljuk be, sokan felzárkóztak...), ami formátumát, arcuatát tekintve egy az egyben mehetett volna országosra, ügyeletes kommersz Danubiusnak. A helyi sajátosságaival, hibáival együtt egy szerethető, igazi szegedi produktum. Az Amadeus Szolnokon olyan hiánypótló adó, amelyet úgyszintén hallgatna fél Budapest, ha ott kaptak volna frekvenciát. Kommersz a kínálata és "kommerszül is jól összerakott" adó: az űr, amit kitölt már csak akkor lenne nagyobb, ha még nagyobb városban szólna. A kérdés szerintem inkább az, hogy veszi-e a fáradságot (és a pénzt) a rádió, hogy törődjön a megjelenésével és jól pozicionálja magát. Ez meg változó, de a legnagyobb rosszindulattal sem jelenthető ki, hogy egy rádió szükségképpen sz_r, mert vidéki.

A Gongnak véleményem szerint sohasem volt erőssége, hogy túlzottan megerőltesse magát a programming tekintetében: inkább a mennyiségre mentek rá, azaz a nagy elérésre, mintsem a minőségre. Ez azonban nem a kecskemétiek hibája vagy igénytelensége, hanem egyszerűen ebben a városban nincs más. Hogy ennek ellenére miért nincs alternatíva vagy miért nyert el ennyi frekvenciát vagy azokat miért hosszabbítják meg minden alkalommal, azt írja le az, aki együtt sörözik a Gong menedzsmenttel. :) Az is jó kérdés lehet, hogy vajon hova pozicionálják a Gong Rádiót? Vagy másként: mi ennek a formatnak a neve? CHR? HOT-AC? Igazából egyik sem. Nem tudom, szokás-e még, ami régebben mindennapos volt, hogy Zámbó Jimmyt lazán követhette David Guetta vagy a Piramist egy Pitbull-szám. Nem hangzott jól ez a "teljes vételkörzet igényét kielégítjük" módozat, 0-99 éves korig, 4 általános végzettségtől az egyetemi professzorig. A műsorvezetők minősége is úgy tűnt, jöhet boldog-boldogtalan, csak ne legyen néma. Még ma is látni olyan emberek arcképét a stáblistán, akiknek - lehet, csak az én ízlésem szerint - inkább nem rádióban lenne helyük. Unalmas, szürke, bármennyire is R88-os ma már az arculat. Apropó, stáblista. Szever Pál, Kovács "Nagyember", B. Tóth... Hm.
 #151392  Szerző: djlacee

Értékelem az új logót, de
Kép
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 52