RADIOSITE Fórum

• Telekom

#153404  Szerző: mlaszlo

comet írta:Az előfizetők szerint az iptv nagyon halk, élvezhetetlen. Miért nem lehet megcsinálni? Hetek óta megrendeltem a szolgáltatást úgy tudom 14 napon belül fel lehet mondani a szerződést, ez valóban így van? Ha tényleg annyira rossz a hangminőség biztos,hogy visszaadom.
Úgy tudom ez törvényi szabályozás, hogy a fogyasztónak 14 napos elállási joga van, de ez nem tudom, hogy ilyen szolgáltatásra is kötelezően érvényes-e. A UPC-nél van ilyen, ott 14 napon belül következmények nélkül el lehet állni a szerződéstől.
 #153403  Szerző: comet

Az előfizetők szerint az iptv nagyon halk, élvezhetetlen. Miért nem lehet megcsinálni? Hetek óta megrendeltem a szolgáltatást úgy tudom 14 napon belül fel lehet mondani a szerződést, ez valóban így van? Ha tényleg annyira rossz a hangminőség biztos,hogy visszaadom.
 #152973  Szerző: comet

comet írta:Hbo-3 miért nem kódolatlan? :(
Már az...
 #152972  Szerző: comet

Hbo-3 miért nem kódolatlan? :(
 #151465  Szerző: comet

comet írta:Telefon és internet után most a sat-tv nem jó. Jól kezdik az évet! Együtt veled.. :hit:
Úgy néz ki a hiba nálam van.
 #151462  Szerző: comet

Telefon és internet után most a sat-tv nem jó. Jól kezdik az évet! Együtt veled.. :hit:
 #151414  Szerző: markfelt

Aszongyák, RTL Crime lesz még idén, a Film+2 meg a RTL Passion, úgy lehet, hogy már kelendőbb lesz.
 #151412  Szerző: mlaszlo

Gr3g0ry írta:
comet írta:Most akkor ki mondhatja fel? Nem értem... akinek hűségideje van az nem?
Elvileg bárki aki a módosítást követően azthiszem 2 héten belül felmondja(ellenben elfogadja a változtatásokat).
Hűséget felmondani akkor lehet, ha a módosítás a kapott kedvezményeket érinti. Csatornakiosztás változás miatt nem nagyon. Most már külön jelölik is az ÁSZF-ben, hogy a szerződést amikor aláírod, az adott kínálatot meddig vállalja a szolgáltató.
 #151410  Szerző: donder

comet írta:Nem mintha annyira hiányozna de megint egy csatornával kevesebb. ( Sat-tv: családi+hd csomag) Sorozat+ kódolva. Ez komolyan így működik?
Nem hinném hogy akkora színvonalat emelt volna a sorozat+ hogy kódolni kelljen. Gondolom a fő oka az a kódolásnak, hogy így nem érte meg a csomagban a műsort közvetíteni a telekomnak.
A kérdés csak annyi hogy hány ember fog csak a sorozat+ miatt magasabb kategóriát választani.. :stare:
 #151407  Szerző: comet

Nem mintha annyira hiányozna de megint egy csatornával kevesebb. ( Sat-tv: családi+hd csomag) Sorozat+ kódolva. Ez komolyan így működik?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 37