RADIOSITE Fórum

• Politika

#151491  Szerző: asr27

csadam írta:
asr27 írta: A csőlátású fidesz hívőknek mindenki ellenzék-párti, aki tisztán látja, hogy a fidesz mit művel. Persze ha a közmédiából táplálkozik, akkor nem is láthatja, hogy mi a valóság, mert mindent elhallgatnak, ami a kormány rossz tulajdonságait mutatná.
Csak azt tudják, hogy ballib, gyurcsányista, stb...
És mennyi ilyen ember van, aki a fidesznek mindent elhisz. Bár az ellenzék se különb, ez a véleményem az egészről.
Nem védem az ellezéket, de én azt érzem, látom, hogy jobb volt 2010 előtt. A másik meg az, hogy az MSZP nem szólt bele ennyire az emberek életébe, szokásaiba.
Meg ilyen, hogy szingliadó... hogy is juthat ilyen az eszükbe, ezek nem normálisak(gyurcsány sem az)!
 #151490  Szerző: Glenn

Szomorú dolog titeket olvasni. A mai fiatalok nagy része sajnos épp így meg van vezetve, mivel a túlsúlyban lévő hazug liberális média mossa az agyatokat. És igen, épp az ellenzékiek a csőlátásúak, mert kizárólag az orbánfóbia vezérli őket. Bocs...
 #151489  Szerző: djlacee

"Aki nem velünk van, az ellenünk van" - ez a fidesz alapelve. Bocs, Pasa.
 #151488  Szerző: csadam

asr27 írta: A csőlátású fidesz hívőknek mindenki ellenzék-párti, aki tisztán látja, hogy a fidesz mit művel. Persze ha a közmédiából táplálkozik, akkor nem is láthatja, hogy mi a valóság, mert mindent elhallgatnak, ami a kormány rossz tulajdonságait mutatná.
És mennyi ilyen ember van, aki a fidesznek mindent elhisz. Bár az ellenzék se különb, ez a véleményem az egészről.
 #151487  Szerző: asr27

csadam írta:
Pasa írta:
asr27 írta:2010 óta csak romlott a helyzet
Nem romlott.
Az a baj, hogy én csak ellenkezni tudok veled, mert az ellenzéki rizsát nyomod, bocs... :(
Ezzel az a baj, hogy ahhoz, hogy az ember ezt észrevegye, nem kell ellenzék-pártinak lennie... 2010-ben még nem foglalkoztam politikával, de én is észrevettem, hogy nagyon sokat romlott azóta a helyzet. Bocs. :(
A csőlátású fidesz hívőknek mindenki ellenzék-párti, aki tisztán látja, hogy a fidesz mit művel. Persze ha a közmédiából táplálkozik, akkor nem is láthatja, hogy mi a valóság, mert mindent elhallgatnak, ami a kormány rossz tulajdonságait mutatná.
 #151485  Szerző: RatFM

Erre a hisztis szőke maca civakodásra csak ennyit mondanék:
Ha a kormány bakancsa a nyakadon tapos akkor teljesen mindegy, hogy jobbos vagy balos !

Ergo: be is lehetne zárni ezt a topikot mert csak a tagok idegrencerét borzolja.

Erről az egészről ez a vicc ugrott be:

Meghal a roma, felkerül a mennybe. Találkozik Kádárral. Kérdi Kádár a romát: - Mond te cigány, mikor volt jobb? Az én időmben vagy most?
Válasz: - Kádár testvír, hát régen úgy volt, hogy a politikus politizált, a munkás dolgozott, a cigány lopott. Most meg? A politikus lop, a munkás politizál és tőlünk meg elvárják, hogy dolgozzunk.

Tehát ha mindenki a dolgát tenné nem itt tartana az ország ahol !
 #151484  Szerző: csadam

Pasa írta:
Nem romlott.
Az a baj, hogy én csak ellenkezni tudok veled, mert az ellenzéki rizsát nyomod, bocs... :(
Ezzel az a baj, hogy ahhoz, hogy az ember ezt észrevegye, nem kell ellenzék-pártinak lennie... 2010-ben még nem foglalkoztam politikával, de én is észrevettem, hogy nagyon sokat romlott azóta a helyzet. Bocs. :(
 #151377  Szerző: Glenn

Hmm, hát hadd ne reagáljak mindenre, amit leírtál (süt belőle a fideszfóbia), elég lesz most ez az egy:
asr27 írta:A jelenlegi hatalom durvábban nyomja és többszörösét veszi el a dolgozó parasztoktól!
Nem így van. Én szolgáltatásban dolgozom, érzem, látom, hogy több a pénz a lakosság zsebében. ;)
 #151359  Szerző: markfelt

Ha én hatalomra kerülnék, mindent ellopnék, hiszen rohadék vagyok.
 #151355  Szerző: asr27

Pasa írta:
Nem romlott.
Hányszor írjam még le neked, hogy nem vagyok balos, sem jobbos. Azt is leírtam már, hogy 2010-ben a fideszre tettem az x-et, mert a tököm ki volt az mszp-vel, s bíztam abban, hogy "na most majd a fidesz rendet rak és jobbra fordulnak a dolgok".
Szépen csendben vártam, jött 2011, jött 2012 és egyre fogyott a bizalmam a fideszben, amikor láttam, hogy már akkor olyan dolgokhoz nyultak hozzá, ami rohadtulk nem volt fontos, például: Utcák, közterek átnevezése...
Aztán utána jöttek szép sorban a többi nagyon rossz intézkedések, lopások.
Most számomra a legirritálóbb, az, hogy ennyire pofátlanul még gyurcsányék sem mertek közpénzt lopni és ostobaságokra elszórni, amikor egy gázszerelő már focicsapatot vásárol Horvátországban közpénzből?!
Magyarázd már el, hogy mi a F@szból lett a 80. leggazdagabb ember mészáros lőrinc 5 év alatt? De ez csak egy példa a számtalan lopások közül.
Még egyszer leírom, nem védem az MSZP-t, csak tisztán látom a tényeket: A jelenlegi hatalom durvábban nyomja és többszörösét veszi el a dolgozó parasztoktól!
Hidd el nekem, nagy a baj, amikor már a törvényt úgy módosítják, hogy az csak nekik legyen jó, és még többet tudjanak lopni!
Ja és az egészségügy: Tudom, jön a duma, hogy ezt is az ellenzék mondja csak, hogy nagy a baj. Hidd el nem hazudik az ellenzék. Van egészségügyben dolgozó családtagom, és tényleg nagy a baj! ápolók fizetése a béka segge alatt van, amiből nem lehet megélni! Milyen dolog az, hogy a betegek egy vékony szelet kenyeret kapnak reggelire, teával? Még a börtönökben is komolyabb reggelit osztanak! A rohadt focira 5x annyi közpénzt oszt a fidesz, mint az egészségügyre, ilyen az MSZP-nél nem volt! Attól, mert az orbánnak mániája a foci, még nem kéne az adófizetők pénzét a focira szórni, főleg úgy, hogy az egészségügy a romokban hever, csakúgy, mint a rádiós piac. Nem is emlékszem, mikor volt olyan, hogy Budapesten 3 kereskedelmi rádió volt. Talán amikor még 1-2 éves lehettem.....

Még, hogy jó irányba megyünk, Látom:
http://propeller.hu/itthon/3182952-hata ... artalekbol
  • 1
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 517