RADIOSITE Fórum

• AM-DX

#152202  Szerző: Kovi02

882 kHz-n jön a spanyol Hit FM,eléggé gyengén,de hallgathatóan.(egy kiforgatható arab adó meg zavarja sajnos sok helyen)
 #152015  Szerző: Kovi02

1539khz-n vettem egy "diszkózenéket" játszó adót,az MW sávra nem jellemző nagyon erős fédeléssel. Ez mi lehet? Azóta egy :vomit: minőségű arab elnyomta,szóval nyelvet nem tudom,beszédet nem hallottam. Ez mi lehetett? Csak nem :sealed: ?
 #151841  Szerző: joe

Egy kis hiánypótlás...egy hete nem raktam fel a holland adóról készült felvételt :D

1625 kHz Radio Barones
Joe
 #151681  Szerző: Kovi02

joe írta:
Kovi02 írta:A múltkori 999kHz mi volt pontosan? Ha épp aktuális zenei válogatás ment,az érdekelne.(mondjuk retro zenei rádió,vagy arabzenés is jöhet. :D )
Nem kimondottan zenés adó...ez a Radju Malta - Málta-szigete 1kW. meglepődtem, hogy hallom :) - RAI 1-es 22:55-kor lekapcsol, ill. a spanyol COPE sem erősödik fel, akkor éjfélig hallható ez az adás - éjfél után az olasz Mária Rádió adását továbbítja a máltai adóállomás.

A holland kalóz a 'Radio Barones' ID-t adta, ezt is most hallom először, 1620-1700kHz-ig görög és dél-szláv kalózok szokta jönni. Joe
Ha 1kW akkor sajnos valószínűleg itthon nem hallanám,sajnos nagy a zavar.(ha teljesen zajmentes a 999khz,akkor talán érdemes lenne vele foglalkoznom :) )
 #151676  Szerző: joe

Kovi02 írta:A múltkori 999kHz mi volt pontosan? Ha épp aktuális zenei válogatás ment,az érdekelne.(mondjuk retro zenei rádió,vagy arabzenés is jöhet. :D )
Nem kimondottan zenés adó...ez a Radju Malta - Málta-szigete 1kW. meglepődtem, hogy hallom :) - RAI 1-es 22:55-kor lekapcsol, ill. a spanyol COPE sem erősödik fel, akkor éjfélig hallható ez az adás - éjfél után az olasz Mária Rádió adását továbbítja a máltai adóállomás.

A holland kalóz a 'Radio Barones' ID-t adta, ezt is most hallom először, 1620-1700kHz-ig görög és dél-szláv kalózok szokta jönni. Joe
 #151675  Szerző: Kovi02

joe írta:Kovi, 1625,4 kHz-en jelenleg egy holland kalóz vehető :)
Ránézek ;) . A múltkori 999kHz mi volt pontosan? Ha épp aktuális zenei válogatás ment,az érdekelne.(mondjuk retro zenei rádió,vagy arabzenés is jöhet. :D )

Szerk: jön az 1625khz,de túl gyenge(mondjuk Hollandiából hivatalos műsorszóró adóként az 538 se jön stabilan.
 #151674  Szerző: joe

Kovi, 1625,4 kHz-en jelenleg egy holland kalóz vehető :)
 #151671  Szerző: Kovi02

Kovi02 írta:SW sávban melyik adó megy 6450kHz körül szerb nyelven? short-wave.info-n nincs semmi ilyenről infó. minden nap (ha jól néztem) 14:30kor kikapcsol.
azonosítva: CRI szerb nyelvű adása.
 #151530  Szerző: Kovi02

1629-en(pirate?) megy egy arab zenés adó,az érdekes volt,hogy szignálok voltak,és egészkor ID-t adott,csak nehezen lehetett érteni(sajnos nagyon halk volt,de túl volt lökve),az biztos,hogy "Sawt al…." kezdődött. Ötlet? Ha holnap is "ad",akkor felveszek belőle egy ID-t.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 402