RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#152984  Szerző: FLaci81

álnokfutó írta: Szerintem a "maximum dance" időszakhoz lenne érdemes visszatérni.
A szívemből szóltál, én is ezen véleményen vagyok... Ó már mióta...
 #152925  Szerző: markfelt

Én azt tippelem, hogy rövidesen éles fordulatot vesz minden.
 #152917  Szerző: álnokfutó

Nem ártana szerintem kicsit frissíteni az arculatot és a játszási listát, mert ez ebben a formában, már nagyon unalmas és élvezhetetlen, még a nagyon kitartók is elkapcsolnak máshova. Ez a baj az összes McFly féle rádióval, hogy képtelenek megújulni, újat mutatni.
Szerintem a "maximum dance" időszakhoz lenne érdemes visszatérni.
 #151790  Szerző: djlacee

csadam írta:
djlacee írta:Annyira szörnyen, borzasztóan, iszonyatosan, rettenetesen gáz, hogy HÓNAPOK ÓTA nem sikerül megcsinálni hallgathatóvá a győri streamet...
Tavaly nyáron jobb volt, de akkor is búgott. Most kb. olyan, mintha valami üregből szólna, vagy nem is tudom.
Mintha egy telefon hangszórója elé raktak volna egy mikrofont
 #151788  Szerző: csadam

djlacee írta:Annyira szörnyen, borzasztóan, iszonyatosan, rettenetesen gáz, hogy HÓNAPOK ÓTA nem sikerül megcsinálni hallgathatóvá a győri streamet...
Tavaly nyáron jobb volt, de akkor is búgott. Most kb. olyan, mintha valami üregből szólna, vagy nem is tudom.
 #151781  Szerző: djlacee

Kovi02 írta:
Hallgasd éterből. ;) :D
Nem magam miatt, én ha hallgatom, akkor a balatoni streamet hallgatom, de a rádió presztízse szempontjából...
 #151779  Szerző: FLaci81

Bakker!
Reggel 5 és 6 között (előtte nem tudom, mert még alszok, de gondolom akkor is ez a helyzet), olyan tuti zenéket hallani, hogy ha egész nap ilyeneket tolnának,
szerintem sose kapcsolnék el (Miskolc 96.3 MHz), 6 óra után (valamikor már háromnegyed hat körül is) sajnos visszaáll a zenei kínálat a szokásosba.
A Discoshitben legutóbb, mikor hallgattam szintén egész jó zenék szóltak, akkor este a műsorvezetés meg mintha kicsit oldottabb,
gátlástalanabb lenne, de szerintem ez tök jó. :)

Szerintem nyugodtan cserélhetnének. Amit éjszaka adnak zenéket azt nappal, amit meg nappal azt éjszaka nyomhatnák, szerintem nagyon ott lenne. :yeah:
 #151778  Szerző: Kovi02

Hallgasd éterből. ;) :D
 #151774  Szerző: djlacee

Annyira szörnyen, borzasztóan, iszonyatosan, rettenetesen gáz, hogy HÓNAPOK ÓTA nem sikerül megcsinálni hallgathatóvá a győri streamet...
 #151709  Szerző: Dawe1797

Kovi02 írta: Ez itt már nagyon off,de:
az O3mal azonos zenetárral rendelkezik(csak kicsit bővebb+ 2óránként 1 retro zenét adnak)a szerb AS FM,ha már a Play-t megnézed,nézd meg azt is. ;)
OFF: a Play egész jó, köszi :) ON
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 108