Kovi02 írta:szabogabor10 írta:Közben megvan a Radio S2 is kissé sistergősen a 94,1-en, talán ez is Újvidékről. Pont elcsíptem a szignált.
Illetve megvan a Karc FM is a 105,9-en, kihasználva a kiskőrösi Bartók gyengeségét.
Nézz rá még a 97,2-re,ott megy a HIT FM,ha szignált nem is hallasz,a szerb zenékről felismered. Gondolom a 94,5 BG1 96,5 BG2 és a 101,8 202 ott is állandó vétel(ha nem,akkor ezeket a frekiket is figyeld)
A 94,5 és 96,5 megvan, most mind a kettőn valami klasszikus zene megy. A 101,8 is megvan. A Hit FM a 97,2-n csak 10 kW-tal ad elvileg, és kicsit gyengébben is jön, mint a másik három, de így is szépen megfér a psunj-i HRT1 mellett (97,3). Köszi a tippeket.
Kovi02 írta: Ezért hallgatom én is nap-mint-nap.
Amúgy a 103,2 egy dipollal meg egy valamirevaló tunerrel Szekszárdd környékén állandó vétel lehetne.
Sajnos a telefonom jelenleg a legjobb tunerem. A hifim szerintem kizárt, hogy szét tudná választani a bp-i Class-tól (103,3). A Music FM-et se tudja venni, mert ott a csávolyi Petőfi a 89,4-en. Bár nem tudom, hogy egy sima dipólt mennyire lehet irányítani, mennyire változtatna a dolgokon.
Most a hifim is szépen veszi a Play-t egy sima erősítős szobaantennával, de ugye tropó van, és jelenleg egy bizonyos antennapozíció esetében erősebb a Class-nál.