RADIOSITE Fórum

• Politika

#152103  Szerző: Glenn

Jaj, istenem! Nem kell két kukac, egy is sok volt. Attól megmentett végül a sors (vagy az admin, de lehet, hogy mégsem, esetleg csak eltűnt, de most mégis itt van, kitiltották, de letelt, vagy már más van ezen a néven, vagy épp asr27 és kukac egy és ugyanaz), de ám legyen. Ha kettő, hát kettő. Legalább pörög a topik. :D
 #152080  Szerző: markfelt

Te most vagy zombi vagy, vagy nem örökre tiltottalak ki. Vagy ki se tiltottalak? Elég hülye voltam akkor. :D
Na mindegy, ha már így hozta a sors, maradj. De csak visszafogottan!

Viszont ha már itt tartunk, érdekelne, pontosan mi is a politikai irányultságom?
 #152074  Szerző: kukac

djlacee írta:asr27 az új kukac
Pontosan miért is? Csak mert a fórum adminjának politikai irányultságával ellentétes véleménye van, ezt nem fél leírni egy olyan topicban ami direkt erre van fenntartva, és ezért ugyanúgy szélsőséges és személyeskedő válaszokat kap mint én?
Ennyi erővel akkor mindenki kukac, aki nem a fideszes véleményt szajkózza szervilisen. Je suis kukac! :smoke:
 #152071  Szerző: Glenn

djlacee írta:asr27 az új kukac
:lol: :lol: :lol:
(kösz, hogy kimondtad)
 #152068  Szerző: djlacee

asr27 az új kukac
 #152062  Szerző: Glenn

asr27 írta:Itt már csak az a kérdés, hogy ha szerinted én ostoba vagyok, akkor te mi vagy? :D
Tudnék pár jellemzőt írni, de azzal csak a moderátoroknak csinálnék egy kis elfoglaltságot.
Neked ennyi a kommunikációs képességed. Miért nem írsz valamit a politikáról? Ez ugyanis politika topik. Ja, hogy ahhoz IQ kéne? Hát ez az...
 #152060  Szerző: asr27

Pasa írta:
asr27 írta:
Pasa írta:Jó, hát te nagyon régóta nem vagy képben.
Szerinted, te képben vagy? Szerintem, legalább azóta biztosan nem, amióta én látom, hogy miket firkálsz ide.

Bocsi, hogy beleszólok, de nem hagyhattam ki.
Nem bírom elviselni, ha egy ostoba gondolkodású ember, hülyének nézi azokat, akik tisztán látják a dolgokat, ráadásul sérteget is másokat a válaszával.
Elképesztő, hogy bár fingod nincs az életről, mégis belemakogsz, és osztod az okosabbat. Te ostoba... :gülü2:
Itt már csak az a kérdés, hogy ha szerinted én ostoba vagyok, akkor te mi vagy? :D
Tudnék pár jellemzőt írni, de azzal csak a moderátoroknak csinálnék egy kis elfoglaltságot.
 #152059  Szerző: Glenn

asr27 írta:
Szerinted, te képben vagy? Szerintem, legalább azóta biztosan nem, amióta én látom, hogy miket firkálsz ide.

Nem bírom elviselni, ha egy ostoba gondolkodású ember, hülyének nézi azokat, akik tisztán látják a dolgokat, ráadásul sérteget is másokat a válaszával.
Elképesztő, hogy bár fingod nincs az életről, mégis belemakogsz, és osztod az okosabbat. Te ostoba... :gülü2:
 #152055  Szerző: asr27

• 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 519