asr27 írta:Bánónak és Bolgárnak önkormányzati pénzekből finanszírozott heti talkshowja van, mit akartok még?Pasa írta:Még el sem indult, már köpködtök. Bolgár György jobb lenne?Jobb.
http://www.media13.hu/bano%20es%20bolgar.html
asr27 írta:Bánónak és Bolgárnak önkormányzati pénzekből finanszírozott heti talkshowja van, mit akartok még?Pasa írta:Még el sem indult, már köpködtök. Bolgár György jobb lenne?Jobb.
oldman írta:Még el sem indult, de már sokan tudni vélik, hogy egy fos lesz. Még jó, hogy csak tesztadás megy.Most őszintén, nyíltan kormánypárti közéleti hírrádióként vannak aposztrofálva. Mégis mit vársz? Bayer Zsolti neve nem elég a meggyőzéshez? Az M1-re is azt mondod, hogy jó?
oldman írta:Még el sem indult, de már sokan tudni vélik, hogy egy fos lesz. Még jó, hogy csak tesztadás megy.Nem is tudom, szerintem a névválasztással nem voltak kreativak.
oldman írta:Még el sem indult, de már sokan tudni vélik, hogy egy fos lesz. Még jó, hogy csak tesztadás megy.Hát persze, tipikus viselkedési forma ez, elsősorban az ilyen "klubrádiószintűek" között.
asr27 írta:Érdemes lesz majd a hallgatottsági adatokat figyelni, mennyire fogja megalázni a Klub Rádió a gajdics fm-et.Erre én is kíváncsi leszek. De dühít, hogy ilyenre pazarolnak frekit az amúgy is szűkös FM sávban.
(csak mert nem az lesz a kérdés, megalázza-e, hanem az, hogy egyáltalán érdemes lesz-e megemlíteni a karc fm hallgatottságát.)
asr27 írta:Jobb.Kisebbségi vélemény. Na de akkor ott van neked a Klub92.9...
Pasa írta:Még el sem indult, már köpködtök. Bolgár György jobb lenne?Jobb.