RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#152100  Szerző: szabogabor10

PTY: Pop M
Na, még a végén tényleg zenés rádió lesz belőle. ^^

Amúgy valaki tudja, honnan sugároznak? Elég kicsi egyelőre a vételkörzet.
 #152097  Szerző: mihalylovics

Milán írta:Nem jött hozzászólásban még, hogy vannak ID-k a zenék között! :) Az állomáshang egyébként Élő Balázs aki a siófoki 88,7 Balaton Rádió állomáshangja is.
hallottam azt is, csak elfelejtettem :)
 #152096  Szerző: Milán

Nem jött hozzászólásban még, hogy vannak ID-k a zenék között! :) Az állomáshang egyébként Élő Balázs aki a siófoki 88,7 Balaton Rádió állomáshangja is.
 #152095  Szerző: mihalylovics

Változott az RDS: PS-ben a "KARC FM " mellett scroll-ozva kiírja az aktuális és a következő (!) dal címét. A dalcímek RT-be is bekerülnek. PTY: POP M
Amúgy itt, Dunakeszin a pesti adók közül talán a leggyengébb, a Gazdasági ezerszer jobban jött annó, sőt, még az első napokban ez is. Remélem, csak elbas*ódott valami, így csak ideiglenes állapot ez...
 #152091  Szerző: Milán

Kellemes rádióhallgatást ismét! :) Nem változott a stream!
 #152090  Szerző: mate1993

Az online adás valamiért nem megy. Vagy változott a stream linkje?
 #152083  Szerző: Ivoa

asr27 írta:
Pasa írta:Még el sem indult, már köpködtök. Bolgár György jobb lenne? :gülü2:
Jobb.
Bánónak és Bolgárnak önkormányzati pénzekből finanszírozott heti talkshowja van, mit akartok még? :troll:

http://www.media13.hu/bano%20es%20bolgar.html
 #152081  Szerző: szabogabor10

oldman írta:Még el sem indult, de már sokan tudni vélik, hogy egy fos lesz. Még jó, hogy csak tesztadás megy.
Most őszintén, nyíltan kormánypárti közéleti hírrádióként vannak aposztrofálva. Mégis mit vársz? Bayer Zsolti neve nem elég a meggyőzéshez? Az M1-re is azt mondod, hogy jó?
 #152072  Szerző: Gr3g0ry

oldman írta:Még el sem indult, de már sokan tudni vélik, hogy egy fos lesz. Még jó, hogy csak tesztadás megy.
Nem is tudom, szerintem a névválasztással nem voltak kreativak. :gülü2:
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 56