Kovi02 írta:Ezt mindig elb*szom valamiért. Szóval nem a magába visszatekeredő kígyóra gondoltam, na.szabogabor10 írta: Úgyhogy komoly 360-as fordulat történtNem inkább 180-as?

Köszi a helyesbítést.

Kovi02 írta:Ezt mindig elb*szom valamiért. Szóval nem a magába visszatekeredő kígyóra gondoltam, na.szabogabor10 írta: Úgyhogy komoly 360-as fordulat történtNem inkább 180-as?
szabogabor10 írta: Úgyhogy komoly 360-as fordulat történtNem inkább 180-as?
censored írta:Hosszú idő óta először hallgattam MusicFM-es híreket. Éreztem egy kis puskapor szagot, ellentétes irányból fúj a szél..Emlékszem, kicsivel több, mint 1 éve (és előtte is egészen 2012-ig visszamenőleg) sokszor elkapcsoltam a hírek alatt, mert egyszerűen nem voltam kíváncsi a tömény kormánypropagandára. Azóta viszont soha. Úgyhogy komoly 360-as fordulat történt, az biztos.
Dani írta:A délutáni road shownak akkor annyi? Ha igen, akkor meg van a kockázata a rádió népszerűségvesztésének.Attól függ, keresnek-e egyáltalán embert. Ezt valszeg nem fogják elárulni.
censored írta:Tényleg, mi volt hétfőn? Osztották a műsorban?Azt nem tudom kora reggel mi volt, 9 után egy kicsit megmarták, de nem bántóan, és alapvetően minden jót kívántak neki.