RADIOSITE Fórum

• Politika

#152361  Szerző: asr27

Pasa írta:Kép
Csak, hogy maradjunk a te szinteden:
Kép
 #152360  Szerző: asr27

Pasa írta:
admin írta:Ezt most mire érted?
Hogyhogy mire értem? Nem te vagy itt az admin? Miért nem látod a rádiós és egyéb topikokban zajló politizálást? Több, még el sem indult rádiót máris fikáznak a BALfaszok, és a baj az, hogy nem itt, hanem a rádiós topikban. Persze, ez nem új dolog, így megy ez itt vagy három-négy éve. Erre értettem, de mint ahogy pár éve már ezt átbeszéltük, nyilván ezt a fórumot ez tartja életben. Csak akkor ne hiányold innen a szakmabelieket... :x
Bezzeg, ha orbánt és a fideszt istenítenénk a rádiós és egyéb topikokban, akkor nem hisztiznél, ugye? :)
Fáj az igazság és nem bírod elviselni, hogy a fórumozók többsége látja, hogy ez az irány, ami most van, rossz.
A hazugság attól nem válik igazzá, mert vannak ostobák és tájékozatlanok akik beszopják...
orbán bűvészkedése az ellenőrizetlenül felvett és diktatórikusan elvett vagyonnyi összegekből GDP-t barkácsol és erre építve sikereket van pofája hirdetni...
 #152358  Szerző: markfelt

Pasa írta:
Hogyhogy mire értem? Nem te vagy itt az admin? Miért nem látod a rádiós és egyéb topikokban zajló politizálást? Több, még el sem indult rádiót máris fikáznak a BALfaszok, és a baj az, hogy nem itt, hanem a rádiós topikban. Persze, ez nem új dolog, így megy ez itt vagy három-négy éve. Erre értettem, de mint ahogy pár éve már ezt átbeszéltük, nyilván ezt a fórumot ez tartja életben. Csak akkor ne hiányold innen a szakmabelieket... :x
Bevallom, mostanában kevés az időm a fórumra, mindenesetre ha feltűnik valami, azt gyomlálom. Most nem tűnt fel semmi. De továbbra is lehet jelenteni.

Őszintén szólva az, hogy a fórumozók többsége elégedetlen a média - kiemelten a rádiózás - helyzetével, szerintem érthető, ugyanis a Bajnai és Orbán kormány 2009-től kezdve lényegében tönkretette a rádiós piacot, önös, pillanatnyi politikai előnyszerzésnek alárendelve az egész szakmát. A folyamat sajnos ismét felpörgött és ennek eklatáns példája a Karc FM és a Budapest 96.4 létrejötte, a Class FM és Music FM cseszegetése is.

Ez nem politikai-érzelmi ügy, egyszerűen gusztustalan, ami a médiában történik közel 7 éve, vagy még régebb óta, és tény, hogy idővel egyre kétségbeejtőbb a helyzet.

Miután mást még nem tudunk például a Vajna Rádióról, mint a születése körülményeit, ezért szerintem nem indokolt moderálni a poltikai vonatkozásokat a szóban forgó topikokban, persze ha már ott tart a vita, hogy "bezzeg Gyurcsány alatt nem volt ilyen" / "tönkretette az országot az a hibbant", akkor már érdemes lehet közbelépni.

Hogy "liberális szar"-e minden, kormányra, pontosabban annak médiapolitikájára adott kritika, azt nem gondolnám, illetve egész pontosan nincs is értelme ennek a kijelentésnek, de például a véleményszabadság egy liberális érték. Erre épül a fórum, és alapvetően a média is, így ezeken a kedvedért nem szeretnék változtatni. Vagy ha változtatnék is, az lenne az első elszenvedő, akivel nem értenék egyet. :)

Továbbra is azt tudom mondani, lehet a hozzászólásokat jelenteni. Köszönöm.
 #152356  Szerző: djlacee

:lol: mindig a Soros :lol: mindenért ő a hibás (irónia)
 #152354  Szerző: Glenn

Kép
 #152353  Szerző: Glenn

#152344  Szerző: szemilan

EZT TESSÉK ELOLVASNI!

"Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Én, mint általános iskolai tanító, cáfolom a mai kijelentését, nem keresek 1.000.000 Ft-tal többet, mint 2010-ben, sőt ………az alábbi táblázatból kiderül a jövedelmem.

Én eddig hallgattam, de a mai felszólalása és az elmúlt napok csúsztatásai miatt nálam is betelt a pohár. Minden média csak a pedagógusok bérköveteléseitől hangos. Szombaton mi nem ezért áztunk, fáztunk kint a Kossuth téren. Egyetlen petícióban sem esett szó a pedagógusok bérköveteléséről. Írtak viszont az oktatást-nevelést segítő munkatársak nevetségesen alacsony bérezéséről, a megemelt óraszámokról, az óraadók ki nem fizetett béréről, stb. Állandóan csak ettől zeng a sajtó, ellenünk uszítva a társadalom jelentős részét, pedig a mi munkánk a kölcsönös megbecsülésen és bizalmon alapul. Ön a mai beszédében is ezt emelte ki. Az Ön által említett 18 %-os bérkövetelés nem hangzott el sehol!!!

Nem voltam rest és kigyűjtöttem a bruttó és nettó béremet 2010-től 2015-ig. Íme! 40 éve vagyok a pályán, ebből ki lehet következtetni a koromat.

Év Éves bruttó Havi nettó
2010 4.225.551 Ft 211.662 Ft
2011 4.706.191 Ft 243.859 Ft
2012 4.002.597 Ft 212.791 Ft
2013 3.431.079 Ft 187.279 Ft
2014 3.790.964 Ft 206.923 Ft
2015 4.240.646 Ft 235.002 Ft

2013-ban kezdődött el az életpályamodellem. Hm… Nagyszerű, hogy ilyen mélypontról indulhattam, hiszen innen szép a felemelkedés. 2014-ben léptem pedagógus II. fokozatba. 2012-ig a heti kötelező óraszám 21 volt a mostani 24 óra. Tehát arányosítva…….????

Az adatokat az éves adónyilatkozatból gyűjtöttem ki. Csak a korrekt tájékoztatás miatt készítettem el ezt a táblázatot, mindenki levonhatja belőle a következtetést. Továbbra is az arról van szó, hogy az iskolák működésképtelenné váltak.

Tisztelettel: Cselei Márta tanító"
 #152343  Szerző: markfelt

Pasa írta:Ömlik a liberális szar. Gratulálok, Mediasite fórum. Ez kell, nyilván a médiapiac meghatározó része a kormányfikázás. :x
Ezt most mire érted?
 #152342  Szerző: Glenn

Ömlik a liberális szar. Gratulálok, Mediasite fórum. Ez kell, nyilván a médiapiac meghatározó része a kormányfikázás. :x
 #152335  Szerző: asr27

admin írta:Mi több
http://pestisracok.hu/brutalis-ongol-ku ... y-nyomort/
Ez a 888.hu-ról lett átvéve. Én pedig a 888.hu-nak nem hiszek, akármit is ír.
De tegyük fel, hogy igaz. Attól függetlenül, hogy a cikkben látható képek nem itthon készültek, vagy éppen, nem frissek, a helyzet még ugyanaz, sőt rosszabb itthon, jelenleg is.
Engem ezek helyett, most az bosszant leginkább, hogy tegnap a parlamentben ismét széthazudta az egész parlamentet orbán. Felolvasta a szokásos sablon szöveget, hogy ők mennyit segítettek, minden rossznak az" emút nyócév az oka".............
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 517