Gr3g0ry írta:admin írta:https://www.facebook.com/radiosite.hu/p ... 4819988247
Engem speciel nem zavarna ha megszűnne(hiszen résztvett az egyik közkedvelt rádió kinyrásában),DE akkor legalább kapja meg a juventus.
Név még megvan,mondták hogy elvan rakva itt a lehetőség hogy juventus néven pályázzanak.Mindenki örömének visszajönne egy közismert brand,az eddig megszokott zenei felhozatallal,csak akkor politikailag
(max beszámolnak arról hogy önkormányzati választás van xy településen).A rádió zeneileg kiszolgálná az igényeket politikamentes hírekkel(aki meg politikát érdekli az meg keresgéljen úgyis talál magának megfelelőt).A kecske jóllakik és a káposzta is megmarad...
Nekem a Class FM személy szerint hat év alatt sem lett a kedvencem, és egy pillanatra sem volt az. Tény, hogy a születése sem volt túl szépre sikerült, de azért:
- ugyanazok a műsorvezetők
- szinte teljesen lecsupaszított piac (89,5 és a Juventus/Sláger mellett)
- országos lefedettség (kivéve Dél-Alföld)
- azért próbáltak nem belesüppedni abba, hogy 2010 óta ők voltak "a" kedvenc és ők lettek 2012-től hivatalosan is "A" rádió.
Ezzel szemben az egész adó zeneileg értelmezhetetlen nekem, van benne Michael Jackson, magyar zene (a Petőfi - szerintem - legborzalmasabbjaiból) és "class sláger" (mai Top40) egyaránt. Most akkor ez micsoda? 80-as évek, Petőfi v. R1-utánzat?
Igen, örültem volna, ha a R1 kapta volna meg a Class FM-frekiket (legalábbis szakmailag én a R1 "Zene Rádió Zrt." - Sláger párosát tartottam volna a legjobbnak formatok és felépítés tekintetében). Ma már egyik sincs, van egy Baranya megyei meg egy Békés megyei, névben egyező R1 mindkettő, és ennyi. A "Sláger FM" jó kezdet, kiváncsi vagyok a folytatásra.
Én tényleg sajnálom az ex-Danubius dolgozókat, hogy most ugyanezt élik át, csak míg ott három hét alatt volt váltás, itt ez hosszú ideig tart még, ami az idegeket erősen emésztheti tovább november 18-ig. De ha a Class FM-nek mennie kell, remélem, nem a Music FM issza meg a levét (értsd: 89,5 Class FM).
A Music FM-et szerintem hamar összerakták a kezdeti nehézségeket követően, és most is inkább egyben van (bár az Andy FM elindulása majd biztos váltásra kényszeríti őket a Class FM megszűntével párhuzamosan).