RADIOSITE Fórum

• Class FM

#152387  Szerző: szabogabor10

djmarco írta:Kicsit furi hogy elsőre nem volt vele gond.
De most 2016 van, és ugye nyáron be fogják hinteni sóval a rádió helyét, így most mindent elő kell venni...
Ahogy asr is mondta, ez már inkább a poltopikba való, ami nagyon szomorú. Most már komolyan én szégyellem magam az ország katasztrófális helyzete miatt a drága kormánytagok, és a királyunk helyett...:(
 #152384  Szerző: djmarco

Úgy néz ki hogy elkezdődik a vizsgálat a Morning Show-al szemben. Ebben talán nincs is nagy meglepetés. Az viszont elég furi hogy mindkét vizsgált műsor best of műsor volt. Kicsit furi hogy elsőre nem volt vele gond. (vagy nem vizsgálják folyamatosan a műsorokat, csak bizonyos időszakokban?) http://m.origo.hu/teve/20160218-hatosag ... miatt.html
 #152322  Szerző: szabogabor10

asr27 írta:azért ez már nagyon durva, hogy a végén még egyetlen országos kereskedelmi rádiónk sem lesz :(
Ez is azt tükrözi, hogy milyen diktatúra folyik ebben az országban!
OFF: és ezt továbbra is tétlenül nézzük, és tűrünk...
Rettentő szomorú, ami az országban történik.

Egyébként nem vagyok oda a Class-ért, de ha választani kell a Class vagy a Petőfi között, egyértelmű a döntés.
 #152321  Szerző: asr27

azért ez már nagyon durva, hogy a végén még egyetlen országos kereskedelmi rádiónk sem lesz :(
Ez is azt tükrözi, hogy milyen diktatúra folyik ebben az országban!
 #152319  Szerző: szabogabor10

djmarco írta:Nem mondom hogy meglepő, de azért az egészet Balázsék nyakába tenni kicsit fura. Bár tény hogy mostanában talán egy kicsit durvultak,(sajna még mindig nem annyira mint kb 5-éve), de szerintem ez jót tett a műsornak.
http://444.hu/2016/02/15/sebestyen-bala ... cska-lajos
A cikk is arról szól, hogy emiatt is annyi a Class-nak.
Lassan lehet időzíteni ennek a topiknak a topiktemetőbe való áthelyezését...
 #152317  Szerző: djmarco

Nem mondom hogy meglepő, de azért az egészet Balázsék nyakába tenni kicsit fura. Bár tény hogy mostanában talán egy kicsit durvultak,(sajna még mindig nem annyira mint kb 5-éve), de szerintem ez jót tett a műsornak.
http://444.hu/2016/02/15/sebestyen-bala ... cska-lajos
 #152185  Szerző: Ivoa

Gr3g0ry írta:
admin írta:https://www.facebook.com/radiosite.hu/p ... 4819988247
Engem speciel nem zavarna ha megszűnne(hiszen résztvett az egyik közkedvelt rádió kinyrásában),DE akkor legalább kapja meg a juventus.
Név még megvan,mondták hogy elvan rakva itt a lehetőség hogy juventus néven pályázzanak.Mindenki örömének visszajönne egy közismert brand,az eddig megszokott zenei felhozatallal,csak akkor politikailag :sealed: (max beszámolnak arról hogy önkormányzati választás van xy településen).A rádió zeneileg kiszolgálná az igényeket politikamentes hírekkel(aki meg politikát érdekli az meg keresgéljen úgyis talál magának megfelelőt).A kecske jóllakik és a káposzta is megmarad...
Nekem a Class FM személy szerint hat év alatt sem lett a kedvencem, és egy pillanatra sem volt az. Tény, hogy a születése sem volt túl szépre sikerült, de azért:

- ugyanazok a műsorvezetők
- szinte teljesen lecsupaszított piac (89,5 és a Juventus/Sláger mellett)
- országos lefedettség (kivéve Dél-Alföld)
- azért próbáltak nem belesüppedni abba, hogy 2010 óta ők voltak "a" kedvenc és ők lettek 2012-től hivatalosan is "A" rádió.

Ezzel szemben az egész adó zeneileg értelmezhetetlen nekem, van benne Michael Jackson, magyar zene (a Petőfi - szerintem - legborzalmasabbjaiból) és "class sláger" (mai Top40) egyaránt. Most akkor ez micsoda? 80-as évek, Petőfi v. R1-utánzat?
Igen, örültem volna, ha a R1 kapta volna meg a Class FM-frekiket (legalábbis szakmailag én a R1 "Zene Rádió Zrt." - Sláger párosát tartottam volna a legjobbnak formatok és felépítés tekintetében). Ma már egyik sincs, van egy Baranya megyei meg egy Békés megyei, névben egyező R1 mindkettő, és ennyi. A "Sláger FM" jó kezdet, kiváncsi vagyok a folytatásra.

Én tényleg sajnálom az ex-Danubius dolgozókat, hogy most ugyanezt élik át, csak míg ott három hét alatt volt váltás, itt ez hosszú ideig tart még, ami az idegeket erősen emésztheti tovább november 18-ig. De ha a Class FM-nek mennie kell, remélem, nem a Music FM issza meg a levét (értsd: 89,5 Class FM).

A Music FM-et szerintem hamar összerakták a kezdeti nehézségeket követően, és most is inkább egyben van (bár az Andy FM elindulása majd biztos váltásra kényszeríti őket a Class FM megszűntével párhuzamosan).
 #152163  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:https://www.facebook.com/radiosite.hu/p ... 4819988247
Engem speciel nem zavarna ha megszűnne(hiszen résztvett az egyik közkedvelt rádió kinyrásában),DE akkor legalább kapja meg a juventus.
Név még megvan,mondták hogy elvan rakva itt a lehetőség hogy juventus néven pályázzanak.Mindenki örömének visszajönne egy közismert brand,az eddig megszokott zenei felhozatallal,csak akkor politikailag :sealed: (max beszámolnak arról hogy önkormányzati választás van xy településen).A rádió zeneileg kiszolgálná az igényeket politikamentes hírekkel(aki meg politikát érdekli az meg keresgéljen úgyis talál magának megfelelőt).A kecske jóllakik és a káposzta is megmarad...
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 510