RatFM írta:asr27 írta:RatFM, te tipikus példája vagy a "birka magyarnak", aki csak bólogat, és eltűr szinte mindent, még azt is, ha a szemeit is kilopják. (sajnos nagyon sokan vannak így ebben az országban)
Kib*szottul nem jó, ha valaki magában tartja a véleményét egy adott témáról, jelen esetben a politikáról.
Kérlek, ne aggódj az egészségem, idegrendszerem miatt. Ha magamba tartom, az idegességet, attól csak jobban "felbaxom" rajta az agyam.
A személyeskedést jó lenne ha mellőznéd mert megütöd a bokádat koma !
És ha nem tetszik ami itt történik akkor a kedvencedtől egy idézet: "El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!”
Ha nem tetszik a rendszer, menj és csinálj forradalmat !
De ez amit csinálsz, ez a karosszékből majd én megmondom a tutit ezzel semmit nem érsz el, az is 110%
Tehát ez csak kutyakomédia a részedről semmi más !
Mindenkinek csak a pofája jár , de ha tenni kell akkor lapít a fűben mint a kániszmerga !
Először is, ne fenyegess!
Másodszor, mint már korábban leírtam, te nekem ne oszd az észt, nem vagyok kíváncsi egy ilyen gondolkodású ember véleményére, mint amilyennek te tűnsz a hozzászólásaid alapján.
az utolsó bejegyzésed alapján már arra is fény derült, hogy te is mélyfideszes vagy, mert azt hiszed, hogy nekem Gyurcsány a "kedvencem".
Harmadszor, ha megkérhetlek ne mond meg, hogy hova menjek.
Még egyszer leírom (most még szép szavakkal)
ne olvasd a topikot, ha zavarnak az itt megjelenő bejegyzések, cikkek!
Neked is jár a pofád, jelenleg itt a fórumon, de azon kívül, hogy neked mindegy ki van kormányon mert egyforma az összes párt, meg, hogy engem próbálsz oktatni, még egy értelmes, lehetőleg építő jellegű hozzászólásod nem volt.